Setari Cookie-uri

Ce se întâmplă cu Rita Hartner? Fiica regretatei Rona Hartner, amenințată de tatăl ei

Familia regretatei Rona Hartner se confruntă cu o nouă situație tensionată, asta după ce fostul soț al Ronei, Rocco Sedano, a încercat să își manipuleze fiica și să o facă să vină la el.

Moartea prematură a Ronei Hartner, la vârsta de doar 50 de ani, a adus în prim-plan o serie de dispute legate de custodia fiicei sale, Rita Sumayla. În umbra durerii provocate de pierderea unei mari artiste, un conflict familial izbucnește, între mătușa tinerei, Rinda Hartner, și tatăl ei, Rocco Sedano.

După decesul Ronei Hartner, Rita Sumayla a rămas sub îngrijirea mătușii sale, Rinda Hartner. Cu toate acestea, fostul soț al artistei, Rocco Sedano, revendică custodia fiicei sale, alimentând speculații cu privire la motivele sale reale. Rinda Hartner a dezvăluit într-un interviu tulburător că Rocco Sedano își dorește custodia Ritei, posibil din interese financiare. Ea susține că fostul cumnat a încercat să o intimideze pe fiica sa, amenințând-o. Această presiune asupra unei adolescente a fost interpretată ca un demers disperat pentru obținerea custodiei.

Citește și:

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ.De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona. Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, a declarat Rinda Hartner pentru Gândul.ro.

Situația este și mai tensionată de atât deoarece Rita Sumayla, care a împlinit recent 16 ani, se confruntă cu restricții impuse de tatăl ei. Dorința de a călători în Canada pentru a schia a fost împiedicată de refuzul lui Rocco Sedano de a-i acorda semnătura necesară pentru a călători în străinătate.

Citește și:

”Fata voia să vină la schi în Canada, dar, cum are 16 ani, avea nevoie de semnătura lui și nu i-o dă”, a concluzionat sora Ronei Hartner.

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.