Setari Cookie-uri

Ce se întâmplă cu hainele Ronei Hartner? Sora sa, Rinda, refuză să se despartă de lucrurile ei

La doar două luni de la trecerea în neființă a actriței Rona Hartner, sora sa, Rinda Hartner, continuă să poarte doliu, refuzând să se despartă de amintirile și prezența surorii sale. Într-un gest de adâncă iubire și rememorare, Rinda a ales să păstreze în suflet și în fiecare zi hainele, obiectele și chiar muzica care îi aduceau aminte de Rona.

Refuzând categoric să împartă hainele purtate de Rona cu alții, Rinda le poartă ea însăși, zilnic, simțindu-se astfel mai aproape de sora sa plecată mult prea devreme. Cu o cruciuliță prețioasă purtată mereu la gât și cu muzica lăsată moștenire de Rona răsunând în sufletul ei, Rinda păstrează legătura vie cu aceea care a fost și va rămâne întotdeauna o parte esențială din viața ei.

Într-un interviu profund și emoționant acordat Antena Stars, Rinda Hartner a împărtășit cu sinceritate și durere modul în care își poartă zilnic amprenta pierderii surorii sale .

„E încă greu, e foarte greu, pentru că au fost sărbătorile și eram obișnuite amândouă să ne sunăm, să vorbim, și lipsa asta este foarte mare, este normal. Eu o port mereu cu mine. Avea o cruciuliță frumoasă și o port în fiecare zi, mă mai îmbrac cu hainele ei când mă duc la serviciu și ascult muzica ei în mașină și mă gândesc la ea. Mai plâng”, a declarat Rinda Hartner, conform Antena Stars.

Citește și:

La data de 1 decembrie 2023, Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum, conform dorințelor sale, într-o rochie albă, la Cimitirul Bellu Catolic, într-o ceremonie solemnă care a adus un omagiu adânc artistei îndrăgite de public. Cu toate că lumea și-a luat rămas bun de la Rona, Rinda continuă să păstreze flacăra vie a amintirii ei, purtând în inima și în sufletul ei întreaga sa prezență.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.