Setari Cookie-uri

Vești triste din partea familiei lui Celine Dion. Ce se întâmplă cu artista?

Sora lui Celine Dion a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a artistei.

Claudette, sora lui Celine Dion, a oferit informații noi despre starea de sănătate a celebrei cântărețe afectată de sindromul persoanei rigide. Într-un interviu pentru publicația Le Journal de Montreal, Claudette a dezvăluit că Celine este îngrijită de sora lor, Linda, și că familia este în contact cu cercetători specializați în această rară afecțiune.

Ea a menționat că momentan nu există un medicament care să dea rezultate semnificative în tratamentul acestei afecțiuni, dar este important să nu piardă speranța și să continue căutarea unor soluții. De asemenea, Claudette a subliniat că Celine are nevoie de odihnă și de sprijin în lupta ei cu boala.

”Nu găsim niciun medicament care să dea roade, dar e important să nu ne pierdem speranța”, a spus aceasta recent.

Citește și:

În timpul turneelor, Celine se străduiește să ofere tot ce-i mai bun publicului său, iar acest efort și stresul implicat pot agrava situația. Prin urmare, susținerea familiei și îngrijirea atentă au devenit aspecte esențiale în gestionarea acestei afecțiuni.

”Eu, sincer, cred că cel mai mult are nevoie să se odihnească. Când este în turneu, se dă peste cap ca lucrurile să iasă bine, întotdeauna încearcă să fie cea mai bună dintre cei mai buni.

La un moment dat, inima și organismul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să îi asculți”.

Sindromul persoanei rigide este o boală rară care afectează sistemul nervos, determinând rigiditate musculară și mobilitate redusă. Această afecțiune poate fi dificil de diagnosticat și de tratat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.