Setari Cookie-uri

Gabriela Cristea, afacere cu cozonaci! Uite cât costă un cozonac făcut chiar de prezentatoarea tv

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta tv, Gabriela Cristea, este pasionată de tot ce ține de bucătărie, iar din mâinile sale ies adevărate delicii culinare. Din această pasiune, vedeta și-a deschis o afacere, unde pregătește cozonaci pentru toate gusturile.

Gabriela Cristea iubește să facă bunătăți pentru familia sa, astfel că vedeta și-a deschis o afacere care, crede ea, va avea un mare succes. În vlogurile sale, soția lui Tavi Clonda îi încântă pe internauți cu rețelele sale și preparate delicioase, iar aprecierea fanilor a făcut-o pe vedetă să înceapă o afacere cu cozonacii pe care îi pregătește singură, cu mult drag.

Cu o gamă variată de sortimente, de la cozonaci cu ciocolată și cremă de gianduia și nuci, până la cozonaci cu fistic sau piure de măr, Gabriela Cristea aduce în fiecare produs o notă personală de rafinament și savoare. Prețurile pentru aceste delicii încep de la 85 de lei pentru opțiunile mai simple, cum ar fi cozonacii cu mere, nucă sau caramel sărat, iar cele mai prețioase, cum ar fi cei cu fistic, pot ajunge la 140 de lei. Fiecare cozonac, având o greutate de 900 de grame, este o alegere perfectă pentru momentele speciale în familie, așa cum este și în cazul prezentatoarei tv.

Citește și:

„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac. Momentan venim doar cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka. Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Mai avem o variantă care mie mi se pare câștigătoare. Este cozonacul cu piure de măr, cu nuci și cremă de caramel sărat. N-ați mâncat așa ceva! Avem și varianta de babka, și varianta de cozonac. Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune”, se arată pe site-ul Gabrielei Cristea.

Citește și:

Gabriela Cristea și-a demonstrat pasiunea pentru bucătărie nu doar prin lansarea acestei afaceri, dar și prin împărtășirea rețetelor sale cu fanii. Prezentatoarea TV a dezvăluit chiar și rețeta sa de cozonac cu nucă și ciocolată, adăugând un ingredient inedit: lichior de cireșe amare pentru umplutură.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.