Setari Cookie-uri

De ce a lipsit Gabriela Cristea de la înmormântarea mamei sale. Care erau riscurile: Aveam 36-37 de ani când a murit

Gabriela Cristea avea în jur de 36-37 de ani, când femeia care a adus-o pe lume s-a stins din viață. Vedeta, deși își iubea mama foarte mult, nu a mers la înmormântarea sa. Care este adevăratul motiv!

Gabriela Cristea a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a merge în podcast-ul pe care acesta îl moderează pe YouTube. Soțul Andrei i-a pus prezentatoarei TV tot felul de întrebări, iar la un moment dat, aceasta a vorbit despre trecutul ei dureros, despre relația pe care o avea cu familia sa și care este încă una tensionată și, de asemenea, despre motivul pentru care a lipsit de la înmormâtarea femeii care a adus-o pe lume.

Soția lui Tavi Clonda nu s-a înțeles niciodată cu părinții ei, iar tatăl vedetei a fost mereu dur și violent atât cu ea, cât și cu mama sa, motiv pentru care s-a îndepărtat de ei ușor, ușor, iar la vârsta de 18 ani a decis să plece de acasă, pentru binele ei. Când avea 36-37 de ani, mama ei a decedat, iar ea din păcate nu a mers să o conducă pe ultimul drum, pentru că după cum a spus chiar ea, risca să ia bătaie și era ultimul lucru pe care și-l dorea.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.