Setari Cookie-uri

NE-AM UNIT - Patru artiști legendari vor împărți scena Sălii Palatului

Nicolae Botgros, Vali Boghean, Alex Calancea și Cristofor Aldea-Teodorovici vor urca împreună pe scenă pentru prima dată, aducând un concept inedit care depășește granițele geografice - NE-AM UNIT.

Pe 22 martie, Sala Palatului va găzdui un eveniment de excepție, în care patru nume legendare se vor uni pentru a oferi un spectacol memorabil. Nicolae Botgros, Vali Boghean, Alex Calancea și Cristofor Aldea-Teodorovici vor urca împreună pe scenă pentru prima dată, aducând un concept inedit care depășește granițele geografice - NE-AM UNIT.

Împreună cu aceștia, peste 70 de muzicieni vor contribui la atmosfera magică a spectacolului. Publicul va fi încântat de patru reprezentații create special pentru acest eveniment:

  • Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii - O premieră absolută, cu o orchestră impresionantă formată din 54 de instrumentiști!

  • Vali Boghean Band - Magia muzicii în cea mai autentică formă, ce imbina genurile muzicale pentru un spectacol de neuitat.

    Citește și:
  • Alex Calancea Band - 7 muzicieni ce aduc un suflu proaspăt în muzica tradițională!

  • Cristofor Aldea-Teodorovici - Un tribut emoționant, în care vocile readuc la viață amintiri de neuitat.

Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături la NE-AM UNIT, unde pasiunea și talentul se vor uni pentru a crea o experiență memorabilă. Biletele sunt acum disponibile in reteaua iabilet.ro .

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.