Setari Cookie-uri

Cum au ales Smiley și Gina Pistol numele pentru fiica lor. De ce au ținut cont: Ne-am pus problema ce ar fi...

Smiley și Gina Pistol au vorbit abia acum despre felul în care au ales numele fiicei lor. De ce au ținut cont, când s-au gândit că niciun nume nu este mai potrivit decât Josephine!

Smiley și Gina Pistol și-au dorit mai tare decât orice pe lume să devină părinți și chiar dacă părea imposibil ca acest lucru să se întâmple, nu și-au pierdut nici măcar o secundă speranța că vor reuși. Prezentatoarea de la Antena 1 a încercat toate variantele posibile și când simțea că nu mai poate, partenerul ei de viață o sfătuia să aibă credință că totul va fi bine și chiar a fost, iar până la urmă, a reușit să rămână gravidă.

Vedeta a fost extrem de fericită, dar nu le-a spus nici măcar membrilor familiei faptul că așteaptă un copil, până în momentul în care nu și-a făcut toate analizele și a fost sigură că îl poate păstra. Pe parcursul sarcinii nu a mai fost la fel de discretă, dar a preferat totuși ca după venirea pe lume a micuței, să îi țină departe chipul de rețelele sociale, însă din păcate, a postat o imagine cu cea mică din greșeală; imagine pe care a șters-o imediat după ce și-a dat seama de greșeala imensă pe care a făcut-o.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.