Setari Cookie-uri

Momente tensionate și lecții de viață între Ilinca Vandici și Teo Trandafir: Am luat-o de jugulară...

Teo Trandafir a răbufnit la adresa Ilincăi Vandici, iar tensiunile dintre cele două nu au întârziat să apară de-a lungul timpului.

Emisiunea „Follow us” de la Kanal D2 a adus în atenția publicului nu doar subiecte actuale și interesante, ci și o privire în culisele relației dintre două nume de referință din televiziunea românească: Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Deși cele două se cunosc de peste două decenii, colaborarea lor în cadrul acestui proiect are loc pentru prima dată.

Însă, relația celor două vedete nu a fost mereu una perfectă, așa cum ar putea crede fanii. Teo Trandafir a dezvăluit recent că între ele au existat momente de tensiune și neînțelegeri, iar modul direct în care și-a exprimat unele opinii a fost o surpriză pentru Ilinca Vandici. Întâlnirea lor inițială, cu peste două decenii în urmă, nu a fost una fără incidente. Teo își amintește cum a luat-o „de jugulară” pe Ilinca, într-o perioadă în care aceasta era rănită și vulnerabilă.

Citește și:

„Zicem anii, dacă suntem transparente, suntem transparente până la capăt. Sunt 20 de ani. Ilinca nu-i arată încă, eu m-am apucat de ei. Ne-am întâlnit la o emisiune unde făcea cuplu (n.red.: prezenta) cu Adrian Artene. Mie mi-a plăcut foarte mult cuplul ăla. M-am întâlnit cu Ilinca în curte și-am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ. Ea era în perioada aia foarte rănită, era într-o perioadă foarte nasoală și eu nu mi-am dat seama.

Auzi, dacă nu vrei să-nveți nimic de la mine, vezi că eu sunt aici ca să-ți iau jobul. Mititica a deschis niște ochi atâta și și-a dat seama că aveam dreptate, pentru că eu puteam să fac asta, dar nu eram trimisă acolo ca să… așa ne-am cunoscut noi două”, a spus Teo Trandafir, pentru Fresh by Unica.

Citește și:

Deși la momentul respectiv reacția ei a fost de șoc, Ilinca a recunoscut că a învățat o lecție importantă de la Teo: să aprecieze sinceritatea și să accepte criticile constructive chiar și atunci când sunt greu de digerat pe moment.

„Această experiență a fost o lecție foarte importantă pentru mine”, a mărturisit Ilinca Vandici.

„Ceea ce s-a întâmplat cu Teo atunci mi-a întărit și mai tare respectul și admirația pe care i le purtam deja. Oamenii adevărați sunt cei care te vor trage de mânecă atunci când greșești, care te vor ajuta să te repoziționezi pe drumul cel bun.”, a mai spus prezentatoarea tv.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.