Setari Cookie-uri

Cum se înțelege, de fapt, Roxana Vancea, cu părinții soțului ei: N-am avut unde să îl întâlnesc...

Roxana Vancea a vorbit despre relația pre care o are cu socrii săi, părinții lui Dragoș Puiu.

Roxana Vancea și Dragoș Puiu sunt unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi împărtășesc adesea pe rețelele de socializare momente din viața de familie, iar băiețeii lor fac deliciul internauților. Fosta asiatentă tv a devenit o familistă convinsă, totul datorită partenerului ei de viață, care i-a schimbat radical percepția asupra lucrurilor din jurul său.

Recent, după 5 ani de la căsătoria civilă, cei doi s-au căsătorit religios, într-un cadru intim, la eveniment fiind prezenți membrii ai familiei și prieteni apropiați. Chiar dacă mai apar tensiuni în căsnicia lor, Roxana Vancea exclude posibilitatea despărțirii.

„În toți acești ani nu am întâmpinat probleme atât de mari în relație, încât să ne punem problema despărțirii și mai glumesc câteodată cu el și îi spun că doar văduvă mă poate lăsa. Nu am fost niciodată certați mai mult de o zi și în 90% dintre cazuri ne certăm la telefon, nici măcar față în față.”, a mărturisit ea, pentru viva.ro.

Citește și:

În ceea ce privește relația cu soctii ei, Roxana a vorbit deschis despre părinții partenerului său de viață. Dacă cu soacra sa are o relație bazată pe respect reciproc, în ceea ce îl privește pe tatăl soțului ei, acesta nu face parte din viața lor.

„Pe tatăl lui Dragoș nu l-am cunoscut niciodată pentru că nu face parte din viața lui, și atunci n-am avut unde să îl întâlnesc, iar relația cu mama-soacră este una OK, în opinia mea. E o relație bazată pe respect reciproc. Dragoș se înțelege foarte bine cu părinții mei. Noi petrecem foarte mult timp cu copiii la Novaci, acasă la părinții mei, și atunci s-a format o legătură mai strânsă între ei. Părinții mei îl respectă pe Dragoș și l-au primit cu drag în familie.”, a msai spus fosta asistentă tv.

Citește și:

Deși s-au căsătorit în urmă cu câteva săptămâni, Roxana Vancea și Dragoș Puiu nu se gândesc la luna de miere. Cei doi își doresc să meargă cu micuții lor la Disneyland, în luna aprilie, ca o familie.

„Nu ne-am hotărât încă unde o să mergem noi doi în luna de miere. Cert este că avem în aprilie luată deja o vacanță la Disneyland cu copiii. După care dacă o să ne mai luăm și pentru luna de miere, o să fie tot cu ei, dar nu ne-am decis încă unde o să fie”, a mai spus vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.