Setari Cookie-uri

Roxana Vancea, în culmea fericirii! A devenit mireasă și a avut o rochie de prințesă

Roxana Vancea s-a căsătorit religios cu tatăl fiului ei, Dragoș Puiu, și i-a încântat pe urmăritorii săi cu imagini de la fericitul eveniment.

Roxana Vancea a trăit momente de neuitat în acest weekend, îmbrăcând rochia de mireasă și jurândui-i iubire veșnică lui Dragoș Puiu, partenerul ei de viață. După ce au spus "DA" la Starea Civilă în 2019, cei doi și-au dorit să-și unească destinele și să îmbrace tradiționala rochie albă în fața lui Dumnezeu. Evenimentul a fost unul intim, iar fosta asistentă tv a strălucit în ziua cea mare. Optând pentru două rochii de mireasă pentru a marca diferitele momente ale zilei, vedeta a fascinat atât participanții la ceremonie, cât și admiratorii virtuali.

Prima rochie, în stil prințesă, a fost aleasă pentru ceremonia religioasă, aducându-i Roxanei o aură de noblețe și eleganță. Cea de-a doua rochie, tip sirenă, a fost aleasă pentru petrecere, completând tabloul unei nunți desăvârșite și pline de rafinament. Mai mult, cei doi băieței ai lor, cavaleri de onoare la eveniment, au adus și ei o notă specială și emoționantă la ceremonie. Alături de micuțul Zian, copilul lor, și de Milan, fiul lui Dragoș Puiu dintr-o relație anterioară, familia a devenit, oficial, completă

Citește și:

Petrecerea a continuat într-o atmosferă de bucurie și veselie, iar Roxana Vancea a demonstrat că este o adevărată dansatoare, împărtășind cu internauții momente de la petrecere.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.