Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului ei: Pe Milan îl împart cu mama lui...

Roxana Vancea are mare grijă de Milan, fiul soțului ei dintr-o relație anterioară, pe care îl consideră ca și copilul său. Recent, ea a dezvăluit cum se înțelege cu fosta iubită a soțului ei, dar și cum decurg discuțiile între cele două.

Roxana Vancea nu doar că își dedică timpul vieții de familie, dar și împărtășește deschis experiențele sale din rolul de mamă cu fanii săi. Recent, artista a dezvăluit detalii emoționante despre relația sa cu fiul soțului ei dintr-o relație anterioară și despre legătura specială pe care o are cu cel care i-a zis întâia oară "Mamă".

Cu multă dedicare, Roxana Vancea a făcut publică o parte din viața sa personală, vorbind despre experiența sa ca mamă a lui Milan, fiul soțului său, Dragoș. Deși nu este mama biologică a lui Milan, Roxana a crescut alături de el și a împărtășit fiecare moment important al creșterii sale. Milan îi spune

„Nu am stat niciodată mai mult de 2, 3 ore fără Zian. Pe Milan îl împart cu mama lui și sunt învățată să nu doarmă tot timpul cu mine, deși atunci când vine la noi, doarme cu mine”, a declarat Roxana, pentru Playtech.

Citește și:

Fără să existe tensiuni sau conflicte, Roxana Vancea a dezvăluit că are o relație civilizată și respectuoasă cu fosta iubită a soțului ei, bazată pe interesul comun pentru binele lui Milan. Cele două femei comunică deschis și cooperează pentru a asigura un mediu sănătos și fericit pentru fiul lor.

„Avem o relație decentă, o relație normală pentru copil. Nu avem nimic de împărțit, doar copilul. Sunt lucruri pe care e vorbim strict despre programul lui, despre școală, despre sănătatea lui, atunci când este răcit. Nu avem nicio treabă, nu am avut altercații, nu avem de ce. Împărțim copilul și atât! Nu au existat discuții în acest sens. Ea nu l-a privat pe Dragoș de copil și nici invers, exclus așa ceva. Dragoș își dorește ca Milan și Zian să fie uniți!”, a mai declarat Roxana Vancea pentru sursa mai sus-menționată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.