Setari Cookie-uri

Andreea Tonciu dă de pământ cu Zanni: Îmi vine să sparg televizorul...

Andreea Tonciu, fostă concurentă Survivor All Stars, a făcut declarații incendiare în emisiunea lui Cătălin Măruță, evidențiind resentimentele sale față de Zanni și alți concurenți.

Recent, Andreea Tonciu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut declarații incendiare despre concurenții de la Survivor All Stars. Deși a părăsit competiția încă din prima săptămână de la debutul său pe micile ecrane, fosta "Faimoasă" nu poate trece peste antipatia pe care o are față de adversarii din echipa "Războinicilor" și față de foștii ei colegi din trib. Ea a declarat că îi declară "război" faimosului Zanni.

Andreea Tonciu a făcut parte din echipa "Faimoșilor" din sezonul suprem al Survivor All Stars, dar a părăsit competiția după doar o săptămână de la debut. Chiar dacă timpul petrecut în tribul echipei sale a fost scurt, fosta concurentă are încă resentimente față de colegii și de adversarii săi. Zanni este în mod special persoana care a reușit să o irite chiar și după ce nu a mai fost în preajma lui. Tonciu a recunoscut că la începutul competiției avea o părere bună despre Zanni și chiar își dorea ca el să câștige Survivor.

Citește și:

"Îmi vine să sparg televizorul, dar am dat 100 de milioane pe el și nu mă îndur. Mă enervează multe persoane de acolo. Zanni mă enervează rău de tot! Îmi iau hate, nu-mi iau hate, nu mă interesează. Ce s-a dus acolo să fie dictator? Eu acum realizez cât de naivă am fost eu. Eu l-am ascultat pe Zanni, Andreea Tonciu, care nu îl ascultă pe soțul ei, l-a ascultat pe Zanni.

M-a făcut cu capul! Îi manipulează pe toți. Dar cine e Zanni? Mă enervează pentru că m-a subestimat. Eu sunt o persoană extrem de sinceră și am spus ce caut eu la Survivor. A vorbit că sunt veriga slabă. Știu că sunt, că nu sunt vreo sportivă! Îmi zicea că dacă îl ascult, rămân în concurs. La final o să ne revedem și am să-i spun eu niște vorbe! Nu îi spun aici că luăm amendă!", a spus Tonciu în emisiunea de la Pro TV.

Citește și:

În ceea ce privește viitorul câștigător de la All Stars, Andreea Tonciu nu își dorește ca premiul cel mare să ajungă în posesia unui "Faimos".

”Aș vrea să câștige cineva de la Războinici, care are copil acasă și are nevoie de bani. De la Faimoși nu, că ei au bani”, a mai spus bruneta.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.