Setari Cookie-uri

Val de critici după ce Andreea Bănică a postat o fotografie cu o actriță celebră! Ce i-a deranjat pe internauți?

Andreea Bănică a primit un val de critici după ce a publicat o fotografie cu o actriță celebră. Artista nu a ezitat să le ofere un răspuns tăios urmăritorilor!

Andreea Bănică s-a bucurat de o binemeritată vacanță în Sardinia alături de soțul ei, după un an de muncă intensă dedicată finalizării hotelului din Eforie Nord. Cu toate că această călătorie ar fi trebuit să fie un moment de relaxare și bucurie, ea a stârnit critici din partea unor fani după ce a postat o fotografie alături de actrița Michelle Rodriguez.

În timp ce se afla într-un magazin de haine, Andreea Bănică a recunoscut vocea celebrei actrițe și a avut curajul să o abordeze și să îi ceară o poză. Cu entuziasm, cântăreața a postat fotografia pe rețelele de socializare, împărtășind întâlnirea cu fanii săi.

„Vai, ce bucurie să mă întâlnesc cu ea în Porto Cervo, în magazin! ? Dacă mă credeți, i-am auzit vocea (eu probam o eșarfă, iar ea pantalonii de pe ea) și am îndrăznit să îi cer să facem o poză ? Foarte drăguță și amabilă”, a povestit cântăreața, pe social media.

Citește și:

Cu toate acestea, fotografia a stârnit controverse, în special din cauza faptului că Andreea Bănică purta ochelari de soare în interiorul magazinului și nu i-a dat jos când a vorbit cu Michelle Rodriguez. Mulți dintre urmăritorii ei au considerat că este o lipsă de respect față de actrița cu care s-a întâlnit.

„Fără supărare, dar eu în locul tău îmi dădeam ochelarii jos”, „Ochelarii jos în interiorul clădirilor! Are și ea ochelari de soare, dar știe ce să facă cu ei”, „Ochelarii aceia arată o mare lipsă de respect față de cealaltă persoană. Pe lângă etichetarea persoanei greșite care duce în penibil, și aici, din nou, e o lipsă de respect că nici măcar lucrul acesta nu l-ai făcut corect, dar nici nu corectezi! Oricum, te înțelegem, emoții față de o adevărată vedetă!”, sunt remarcile făcute de urmăritorii Andreei Bănică

Citește și:

În fața criticilor, Andreea Bănică a ales să răspundă ferm și direct celor care au făcut comentarii răutăcioase. Ea a subliniat că fiecare persoană are dreptul să se comporte așa cum consideră potrivit și că nu intenționează să urmeze un "cod al bunelor maniere" impus de alții.

„Păi cine a zis că vreau să rămân la «conduită veche»? Poate tu și cea de mai sus! Eu sunt bine așa cu ochelari și cam atât! Codul bunelor maniere este pentru oamenii ca tine, că alții, needucați, care se bagă în seamă aiurea, care vorbesc prost, în plus, fără să le fi cerut cineva părerea! Și ca să închei, nu am întrebat pe nimeni nimic, ci m-am bucurat pentru mine și omul frumos întâlnit, zile senine. Vai, e plin Facebook-ul de «educate» și «educați»”, a replicat imediat Andreea Bănică.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.