Setari Cookie-uri

Octavia Geamănu, în procese cu Antena 1 de doi ani! Până unde s-a ajuns: Avem termen în martie și un altul în aprilie...

Octavia Geamănu a fost dată afară de la pupitrul știrilor Observator, lucru ce a făcut-o pe fosta prezentatoare de știri să dea în judecată trustul Intact. Acum, la doi ani de când a inițiat cele trei procese, soția lui Marian Ionescu a vorbit despre lucrurile pentru care se luptă în instanță.

Octavia Geamănu a prezentat știrile Observator timp de 12 ani, timp în care arareori și-a luat concediu de odihnă. Cu multă pasiune și dăruință, Octavia Geamănu și-a iubit meseria, iar momentul în care a fost îndepărtată de la pupitrul știrilor a fost un adevărat șoc pentru ea. Ba mai mult, un an mai târziu, ea a fost și concediată, însă lucrurile nu aveau să rămână așa.

„Angajatorul nu a oferit vreo explicație referitoare la «scoaterea mea de pe post» așa cum a fost interpretată, în mod real, de presă, ca și cum n-am existat, deși exist. Merg în continuare în redacție și aștept că angajatorul să își respecte obligațiile convenite cu mine, căci eu, după cum bine știți, am prezentat Observator 19 doar în weekend, excepție făcând zilele de concediu ale colegilor din timpul săptămânii când n-am spus niciodată că nu vin în sprijinul echipei”, declara vedeta, înainte de a se adresa căii juridice.

Citește și:

Octavia Geamănu a intentat trei procese pentru fostul angajator iar acum, la doi ani distanță, Octavia Geamănu a vorbit despre stadiul în care se află acestea. Vedeta a mărturisit că urmează un termen în luna martie, apoi încă unul în aprilie.

„Procesele. Sunt trei. Avem termen în martie și un altul în aprilie. În vară se împlinesc doi ani”, a menționat soția lui Marian Ionescu, pentru fanatik.ro.

Cu ce se ocupă acum Octavia Geamănu

De când nu mai apare pe sticlă, Octavia Geamănu s-a focusat pe viața de familie, dar și pe pasiunile sale. Astfel, vedeta și-a creat un podcast care îi generează venituri, acolo unde se poate exprima liber, așa cum, spune ea, nu a putut să o facă din rolul de prezentatoare a știrilor Antena 1,

Citește și:

„Sunt doar mai vizibilă în online odată cu «mutarea» mea de la TV în această zonă. Jobul de atunci impunea anumite obligații, restricții, mai puțină libertate de exprimare după cum mi-aș fi dorit. Am acceptat acel regim fără să simt vreo presiune.

Dar odată ce-am devenit liberă de contract, fix așa m-am și simțit, liberă. Un sentiment pe care nu mi-am dat seama că uitasem cum se simte. Însă după «divorțul» de Antenă stăteam la masă cu oameni întâlniți într-o vacanță și fiecare povestea cu ce se ocupă. Când au ajuns la mine și m-au întrebat cu ce mă ocup am tresărit pentru că atunci a fost primul moment când și eu m-am întrebat cu ce mă ocup?

Până să apuc să răspund, cineva de la masă spune «Ive searched you on FB and I see that youre un influencer!». Am râs, am dat din umeri și ceea ce până atunci mi se părea ceva de neluat în calcul, am realizat că pentru cei de la masă e ceva interesant. Așa că am zis de-atunci că sunt digital creator. Rapid a apărut și podcastul «Gânduri bune», care generează conținut original pe rețelele de socializare. Așa că în prezent sunt digital creator. Dar nu unul care copiază, ci care creează. Vorbesc despre ce vreau, când vreau, cum vreau, cu cine vreau, cât vreau. Sunt într-un spațiu în care îmi permit să fiu eu fără restricții. Par într-un fel doar pentru că nu mă exprimam, dar sunt eu cea dintotdeauna”, a mai zis ea pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.