Setari Cookie-uri

Alexia Eram merge la psiholog de 5 ani! Cu ce probleme se confruntă: Plâng aproape în fiecare zi...

Alexia Eram a dezvăluit că merge la psiholog săptămânal, asta pentru că se confruntă cu stări de anxietate. La 23 de ani, fiica Andreei Esca spune că este stresată și că are nevoie de terapie.

Alexia Eram, fiica prezentatoarei Andreea Esca, a dezvăluit recent că recurge la terapie o dată pe săptămână pentru a face față momentelor mai delicate și pentru a gestiona stresul și anxietatea din viața sa agitată de influencer. La doar 23 de ani, Alexia Eram a devenit o prezență constată pe rețelele de socializare, având mare succes pe social media. Cu o carieră în plină ascensiune, numeroase colaborări și proiecte online, tânăra a reușit să-și achiziționeze chiar și un apartament, pe care l-a decorat după propriul gust. Cu toate acestea, succesul ei aparent nu o fereste de momentele dificile, în care simte cum îi fuge pământul de sub picioare.

În cadrul unui podcast al Laurei Giurcanu, Alexia Eram a dezvăluit că apelează la psiholog săptămânal pentru a gestiona stările de anxietate și de stres.

Citește și:

"Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult.", a mărturisit Alexia Eram.

Ea a continuat să discute despre importanța terapiei în viața ei, subliniind că fiecare persoană are propriile lupte interioare, indiferent de ceea ce vor să arate în exterior.

"Fiecare are probleme lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare." Alexia a mai adăugat că, deși nu își place să se plângă, terapia a devenit un instrument esențial pentru gestionarea stresului și anxietății sale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.