Setari Cookie-uri

Fiica Elenei Lasconi, mesaj dur împotriva ei: Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată...

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, a publicat un mesaj dur, în care o critică pe cea care i-a dat viață, pentru că a votat afirmativ la Referendumul pentru Familie, în 2018.

Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel și candidatul partidului pentru alegerile europarlamentare din 2024, se află în mijlocul unui scandal familial după ce fiica sa, Oana Lasconi, a exprimat public dezaprobarea și dezamăgirea profundă față de decizia mamei sale de a vota "DA" la referendumul pentru familie din 2018.

Reacția Oanei Lasconi a venit după ce Elena Lasconi a mărturisit într-un interviu că a votat afirmativ la referendumul care viza modificarea Constituției pentru definirea familiei ca fiind compusă dintr-un bărbat și o femeie.

Într-un mesaj postat pe Instagram, fiica Elenei Lasconi, Oana, și-a exprimat dezaprobarea față de mama sa și a catalogat decizia acesteia drept "jegosă și discriminatorie". Tânăra a afirmat că este "absolut dezgustată, dezamăgită și șocată" de faptul că mama sa a votat în favoarea familiei tradiționale.

Citește și:

„Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. Am citit știrile de astăzi, însă sunt în continuare în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat «DA» la referendumului Coaliției pentru Familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie.

Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, însă și ca un membru al acelei comunități. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte.

Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale. Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituției într-un mod jegos și discriminatoriu”, a spus Oana Lasconi.

Citește și:

De asemenea, liderul USR, Cătălin Drulă, a reacționat la această situație și a cerut Elenei Lasconi să se retragă de pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, în urma unei discuții cu aceasta.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.