Setari Cookie-uri

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viață la vârsta de 83 de Ani

Mioara Roman a decedat în această dimineață, în urma unui stop cardio-respirator.

Mioara Roman, fosta soție a fostului prim-ministru al României, Petre Roman, a încetat din viață noaptea trecută la căminul de bătrâni de la Snagov, acolo unde locuia de mai mult timp. Potrivit surselor, Mioara Roman ar fi suferit un stop cardio-respirator, la vârsta de 83 de ani. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 01:00, conform informațiilor furnizate de observator.ro. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Starea de sănătate a Mioarei Roman se deteriorase vizibil în ultima perioadă. Aceasta a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, printre care operații la colecist și extirparea unui lipom infectat. De asemenea, fusese diagnosticată cu Parkinson, iar mâna dreaptă fusese afectată de paralizie. Mai mult, aceasta a avut mai multe accidente vasculare cerebrale, fapt ce a complicat și mai mult starea sa de sănătate. Cu toate acestea, în ciuda problemelor de sănătate, în ultima vreme părea că se simte mai bine. Fiica sa, Oana Roman, îi era alături și se ocupa constant de îngrijirea ei. Oana, care a avut o relație deosebită cu mama sa, a vizitat-o des și a fost mereu alături de ea în momentele dificile.

Citește și:

Pentru Oana Roman, pierderea mamei sale este cu atât mai dureroasă cu cât a venit într-un moment aparent neașteptat. Aceasta se afla într-o vacanță în Egipt, alături de fiica sa, pentru a sărbători ziua de naștere a micuței. Cu toate că se bucurau de momente frumoase pe insula Orange Bay, vestea tragică i-a lovit pe neașteptate.

Mioara Roman, cunoscută și pentru activitatea sa profesională, a fost jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de limbă și civilizație arabă. După despărțirea de Petre Roman în 2007, Mioara și-a petrecut ultimii ani în spitale și centre de recuperare, luptând împotriva problemelor de sănătate. Cu toate că mariajul lor s-a încheiat, Petre Roman a păstrat întotdeauna cuvinte de laudă pentru fosta sa soție. Mioara Roman rămâne în memoria celor care au cunoscut-o ca o personalitate puternică și dedicată, iar contribuția sa în diferite domenii va fi mereu apreciată.

Citește și:

Oana Roman și fiica sa sunt așteptate să se întoarcă în România în cursul zilei de astăzi pentru a-și lua rămas bun.

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.