Setari Cookie-uri

Oana Radu, mesaj sincer despre schimbările din viața ei: Nu mai vreau să bag gunoiul sub preș...

După divorțul de Cătălin Dobrescu, Oana Roman a suferit enorm. Acum, vedeta a dorit să se confeseze internauților și a făcut câteva mărturisiri despre cea mai dificilă perioadă din viața sa.

Oana Radu, una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România, a luat o hotărâre neașteptată în ultimul moment, surprinzându-și fanii cu o schimbare semnificativă în viața sa personală. Artista a ales să împărtășească această veste importantă cu urmăritorii săi, dezvăluind detalii intime și emoționante legate de experiența sa.

După trei ani de căsătorie, Oana Radu a decis să pună capăt relației cu partenerul ei, Cătălin Dobrescu. Chiar dacă în plan profesional artista strălucește și are o carieră plină de proiecte de succes, pe partea personală se pare că există remușcări și decizii dificile de luat.

Cu o sinceritate copleșitoare, Oana Radu a dorit să împărtășească această veste cu fanii săi, exprimându-și sentimentele și gândurile într-o postare emoționantă pe pagina sa de Instagram. Mesajul ei a fost unul profund, transmițând faptul că a sosit momentul să vorbească deschis despre ultimele luni din viața sa și despre schimbările care au avut loc.

Citește și:

"Îmi tot fac curaj să abordez un subiect, despre ultimele luni din viața mea... Despre lucrurile care s-au întâmplat, și despre care mi-ați tot cerut să vorbesc... A venit momentul să vorbim despre ele. Nu mai vreau să bag gunoiul sub preș, pentru că cei ce mă urmăresc și mă văd de atâta timp, au și ei dreptul să știe", a scris artista în mesajul său emoționant.

Despărțirea de Cătălin Dobrescu a fost abordată de ambii foști parteneri cu discreție și respect reciproc. Cei doi erau cunoscuți pentru legătura lor puternică, atât în viața personală, cât și în cea profesională, formând o echipă remarcabilă. Cu toate acestea, au ales să urmeze drumuri separate și au divorțat în urmă cu câteva luni.

Citește și:

Cătălin Dobrescu a abordat și el subiectul divorțului într-o manieră plină de maturitate și respect, evidențiind că despărțirea a fost determinată de incapacitatea de a se mai înțelege și de a merge împreună pe același drum.

"Dacă am divorțat, spun doar atât. Am divorțat că am considerat noi că nu ne înțelegem, iar dacă a fost vina mea sau dacă a fost vina ei niciodată nu am să spun la televizor, pentru că eu mă consider un bărbat în toate mințile și nu am să o defăimez pe fosta mea soție vreodată sau ea pe mine. Dacă are nevoie de ajutorul meu, o să o ajut în continuare. Ea are viața ei, eu am viața mea", a declarat Cătălin Dobrescu pentru Xtra Night Show.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.