Setari Cookie-uri

Kate Middleton, noi informații despre starea sa de sănătate. Când va reveni la îndatoririle regale?

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a suferit o operație abdominală, iar Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer. Cu toate că reprezentanții caselor regale au încercat să păstreze detaliile medicale private, speculațiile și zvonurile au captat interesul publicului

Recent, Palatul Kensington a făcut publice informații despre starea Prințesei de Wales, Kate Middleton, care a suferit o operație abdominală. Cu toate că reprezentanții săi au dorit să păstreze detaliile medicale private, fanii și observatorii au fost în alertă, exprimându-și îngrijorarea în mediul online.

Palatul Kensington a emis o declarație, confirmând că Prințesa de Wales se recuperează bine și că își va relua activitățile după sărbătorile Pascale. Această declarație a fost făcută publică pentru a clarifica zvonurile și speculațiile care au apărut în mediul public în urma neprezentării Prințului William la un eveniment din motive personale.

„Am fost foarte clari de la început că Prințesa de Wales va reveni după Paște și că Palatul Kensington va furniza actualizări doar atunci când apare ceva semnificativ”, se arată în declarație, potrivit People.

Citește și:

La scurt timp după aceste evenimente, Casa Regală a mai primit o lovitură: Regele Charles al III-lea a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer în timpul unei proceduri pentru adenomul de prostată. Într-un comunicat oficial, Palatul Buckingham a menționat că Regele a început un program de tratament și a fost sfătuit de medici să-și amâne îndatoririle publice pentru o perioadă. Pe 5 februarie, Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au fost fotografiați în timp ce părăseau reședința lor din Londra, fiind prima apariție publică a monarhului după anunțul despre diagnosticul său. Această situație a stârnit interesul publicului și a alimentat speculațiile despre sănătatea membrilor familiei regale.

De asemenea, întâlnirea dintre Prințul Harry și Regele Charles al III-lea, care a avut loc în contextul diagnosticului, a fost subiect de discuție intensă. Se pare că cei doi au petrecut aproximativ 45 de minute împreună, iar Regele Charles a făcut călătorii frecvente la Castelul Windsor pentru a petrece timp cu Prințul William, conform informațiilor furnizate de The Sun.

Citește și:

Sursă foto - Clker-Free-Vector- / Pixabey

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.