Setari Cookie-uri

Prințul Louis, surprins în ipostaze adorabile la încoronarea Regelui Charles! Mezinul Prințului William a atras toate privirile

Prințul Louis a atras toate privirile la încoronarea bunicului său, Regele Charles. În vârstă de 5 ani, Prințul Louis a fost fotografiat în cele mai adorabile ipostaze!

Încoronarea Regelui Charles a avut loc sâmbătă, 6 mai, fiind un eveniment de anvergură pentru Marea Britanie. Susținătorii familiei regale britanice așteptau cu sufletul la gură să îi vadă pe cei 3 copii ai Prințului William și a lui Kate Middleton, care, și de această dată, au atras toate privirile.

Prințul George, al doilea în ordinea succesiunii la tron, a avut un rol extrem de important în cadrul ceremoniei și a fost paj de onoare pentru Regele Charles, ținând trena bunicului său. În schimb, Charlotte și Prințul Louis au stat lângă mama lor și s-au ținut de mână la intrarea în catedrala Westminster.

Băiețelul în vârstă de 5 ani i-a salutat pe oameni cu un gest drăguț din mașină. În timpul ceremoniei, Prințul Louis și-a pierdut repede răbdarea și, după ce a admirat tavanul catedralei veche de 1.000 de ani, acesta a început să vorbească cu sora sa, Charlotte. El s-a foit pe tot parcursul ceremoniei și a căscat de câteva ori, deltaliu ce a furat zâmbetele privitorilor.

Citește și:

Prințul George, paj de onoare la încoronarea Regelui Charles

Prințul George și-a luat rolul în serios și a adoptat o atitudine specifică marelui eveniment, rămânând concentrat la tot ceea ce are de făcut.

Regele Charles a avut alături de 3 paji de onoare printre care Oliver, 13 ani, fiul lordului David Cholmondeley, Nicholas Barclay, tot 13 ani, nepotul lui Sarah Troughton, verișoară a regelui, și Ralph, 12 ani, fiul finului lui Charles, aristocratul și bancherul britanic Edward Tollemache.

În ceea ce o privește pe Camilla, pajii desemnați au fost nepoții ei, Gus și Louis, gemeni de 13 ani, copiii Laurei Lopes(fiica Camilley), Freddy, 12 ani, fiul lui Tom Parker Bowles(băiatul Camillei), și strănepotul ei, Arthur Elliot, 11 ani.

Citește și:

Sursă foro: rarrarorro, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.