Setari Cookie-uri

Kate Winslet, dezvăluiri cutremurătoare despre impactul pe care l-a avut asupra ei rolul din Titanic

Îndrăgita actriță Kate Winslet a făcut declarații cutremurătoare despre impactul pe care filmul Titanic l-a avut în viața sa.

Într-un interviu emoționant pentru emisiunea Sunday Sitdown with Willie Geist, Kate Winslet, în vârstă de 48 de ani, a făcut dezvăluiri uimitoare despre viața sa, mărturisind că celebritatea și atenția mediatică după lansarea filmului Titanic au fost copleșitoare.

Cunoscută pentru rolurile sale memorabile și abilitățile sale actoricești excepționale, Kate Winslet a devenit o figură iconică după interpretarea sa din Titanic. Cu toate acestea, trecerea bruscă de la o viață normală la lumina reflectoarelor Hollywood-ului a fost pentru ea un șoc și o provocare imensă.

"Nu a fost chiar atât de distractiv pentru că nu am avut un fel de infrastructură, cred, care să meargă mână în mână cu a fi o persoană celebră", a mărturisit Kate. "Locuiam într-un mic apartament cu două camere în nordul Londrei, știi? Nu aveam, cum ar fi, securitate în afara casei mele. Nu mi-aș fi putut permite niciodată așa ceva."

Citește și:

Impactul devastator al celebrității a fost amplificat de agresivitatea paparazzilor, care o urmăreau la fiecare pas. Kate a dezvăluit că se simțea copleșită de numărul mare de flash-uri de la aparatele de fotografiat și că această presiune a devenit în cele din urmă "traumatizantă".

"Încercam să îmi dau seama cum să ies pe ușă și să nu am o criză de epilepsie din cauza numărului mare de flash-uri ale paparazzilor care erau în fața mea", a mărturisit ea.

Mai mult decât atât, Kate Winslet a vorbit și despre modul în care presa de tabloid a afectat încrederea ei în sine încă de la o vârstă fragedă.

"Încă încercam să-mi dau seama cine naiba eram eu!", a spus ea. "Iar ei comentau despre mărimea mea, îmi estimau greutatea, publicau presupusa dietă pe care o țineam. Era critic și oribil și atât de supărător să citesc."

Citește și:

Pe lângă dezvăluirile despre presiunea mediatică, Kate Winslet a abordat și subiecte sensibile din industria cinematografică, inclusiv mișcarea #MeToo și colaborările sale cu regizori controversați precum Woody Allen și Roman Polanski.

„Este de necrezut pentru mine acum că acești bărbați au fost atât de lăudați și apreciați de industria cinematografică pentru atât de mult timp. Este foarte rușinos! Și trebuie să-mi asum responsabilitatea că am lucrat cu amândoi. Nu pot întoarce timpul acum. Mă lupt cu acele regrete, dar ce ne mai rămâne dacă nu putem fi onești în legătură cu asta?”

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.