Setari Cookie-uri

Tudor Ionescu, despre lupta cu kilogramele în plus: A venit cu depresie. A venit cu tot ce-i mai rău...

Tudor Ionescu a avut parte de o călătorie dificilă în lupta sa cu kilogramele în plus, iar acele momente și-au pus amprenta pe starea sa de sănătate.

Artistul Tudor Ionescu, cunoscut publicului mai ales ca membru al trupei de succes Fly Project, a împărtășit recent într-un podcast cu Teo Trandafir povestea sa tulburătoare despre lupta cu greutatea și problemele de sănătate mintală. De la extrema de 104 kilograme la cea de 54 de kilograme, artistul a călătorit printr-un rollercoaster emoțional și fizic, care a necesitat intervenția unui psihiatru.

Într-un podcast sincer și emoționant, Tudor Ionescu a mărturisit că decizia sa de a slăbi a fost una extremă. Cu 104 kilograme în cântar, a decis brusc să își schimbe dieta, ajungând la 54 de kilograme. Dar această tranziție drastică nu a fost fără consecințe.

„Aia a fost perioada nasoală. Și a venit cu de toate. A venit cu depresie. A venit cu tot ce-i mai rău”, a mărturisit artistul.

Citește și:

Tudor a explicat că procesul său de slăbire a fost unul extrem de drastic, bazat pe o dietă extrem de restrictivă și pe refuzul de a mânca.

„Mi s-a pus pata. După ce mai citisem niște chestii, am văzut așa: corpul, în momentul în care are grăsime multă, în momentul în care nu mănânci, tu nu mori”, a explicat el.

Cu toate acestea, după ce a reușit să slăbească foarte mult, Tudor a ajuns într-un punct critic în care nu se mai putea opri. A fost diagnosticat cu tulburare bipolară de către medicul său.

„Sac fără fund a fost la mine. Mi-am pus scopul că vreau să slăbesc, dar, ca să fiu sincer, fizic eu mă simțeam foarte bine. La 54 de kilograme, făceam mișto de Ana”, a povestit el.

Problemele de sănătate mintală au determinat căutarea ajutorului specializat.

Citește și:

„Toată viața am încercat să mă repar cu gândul. Aici nu mi-a ieșit. Nu puteam. Singur nu puteam. Și am zis să merg la psihiatru. Mi-a zis că sunt bipolar”, Am 87 de kilograme. Vreau să mă duc înapoi, vreau să mă duc pe la 80 de kilograme, că nu e bine. M-am apucat și de sport”, a dezvăluit el.

În momentele acestea dificile, Tudor Ionescu a avut parte de sprijinul necondiționat al soției sale, Ana. Aceasta i-a fost alături și i-a oferit suport, chiar și în cele mai grele clipe.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.