Setari Cookie-uri

Dan Negru, șoc într-un supermarket din Capitală: Prețul urzicilor, de la tradiție la afacere!

Dan Negru a fost neplăcut surprins de prețul urzicilor într-un hypermarket local. De la prețuri modeste, urzicile au ajuns să coste acum enorm de mult.

Prezentatorul de televiziune de la Kanal D, Dan Negru, a fost luat prin surprindere de prețul neașteptat de ridicat al urzicilor. O pungă de jumătate de kilogram de urzici a atins suma de 18,99 de lei, aproape 38 de lei per kilogram sau aproximativ 7 euro. Acest incident l-a determinat pe Dan Negru să reflecteze la celebrele cuvinte ale poetului Tudor Arghezi, care a spus că "România nu e o țară, e o afacere."

Într-o postare pe rețelele de socializare, Dan Negru a subliniat ironia situației, afirmând:

"«Urzica astupă foamea săracului» era proverbul. Am găsit urzici românești la 20 lei jumătate de kilogram. Adică vreo 7 euro/kg. Pentru că Arghezi spunea: «România nu e o țară, e o afacere»."

Postarea sa a devenit rapid virală, stârnind uimirea internauților. Aceștia s-au arătat mirați de cum un produs atât de obișnuit și întâlnit în natură poate avea un preț atât de exorbitant în supermarketurile din România. Reacțiile variate ale publicului au evidențiat confuzia și nemulțumirea față de prețurile practicate. Unii au speculat că urzicile au fost importate și că prețul ridicat este rezultatul unei lanțuri lungi de intermediari. Alții au remarcat că prețurile la țărani sunt mult mai accesibile decât cele din supermarketuri.

Citește și:

"De unde le-au importat și în care buzunare intră banii?!!! Sigur NU sunt din România", "Până și urzicile sunt un lux, vai de noi", sau "Se știe că suntem o țară doar pentru afaceri, până și urzicile sunt un lux, vai de noi", au fost doar câteva dintre comentariile de la postarea lui Dan Negru.

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.