Setari Cookie-uri

Theo Rose a fost cerută în căsătorită de Anghel Damian! Gestul romantic făcut de regizor

Theo Rose a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, dar și ce gest romantic a făcut acesta chiar de ziua ei de naștere.

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar, de doi ani, cei doi își trăiesc povestea de iubire frumos, discret, departe de ochii curioșilor. Recent, invitați în podcastul lui Mihai Morar, cei doi actori au vorbit despre relația lor, dar și planurile de viitor pe care le au împreună, ca și familie.

Iubita artistă a povestit cum a fost cerută în căsătorie de Anghel, într-un cadru intim și plin de emoție, în care cei doi își sărbătoreau ziua de naștere împreună.

„Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună”, a povestit Theo Rose în podcastul „Fain și simplu”, moderat de Mihai Morar.

Citește și:

Planurile lor de viitor nu se opresc aici. Anghel Damian a dezvăluit că, pentru el, nunta perfectă nu înseamnă o ceremonie grandioasă, ci un eveniment restrâns și intim, alături de cei dragi. Pentru regizor, esențial este să celebreze iubirea lor într-un cadru autentic și plin de căldură umană.

"Eu îmi doresc o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-aș dori la un moment dat să fie și asta, dar mi se pare că sunt două lucruri care se exclud una pe cealaltă: momentul ăsta de intimitate care trebuie să existe, să fie pur intim, și după care, cumva să împărtășești această bucurie cu lumea”, a declarat Anghel Damian.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.