Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu, internată în spital, în vacanță! Cu ce probleme s-a confruntat artista?

Claudia Pătrășcanu a avut parte de o vacanță cu peripeții, asta pentru că, din cauza unor probleme de sănătate neprevăzute, artista a fost nevoită să stea o noapte în spital.

Claudia Pătrășcanu a așteptat cu nerăbdare vacanța în Antalya alături de cei doi băieți ai săi, însă planurile ei au fost date peste cap încă din prima zi. Ajunsă în Turcia pentru un concediu relaxant la un resort de lux, vedeta a avut parte de o surpriză neplăcută. Problemele de sănătate au apărut imediat după aterizare, iar Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să petreacă o noapte la spital.

Se pare că vedeta a suferit o fisură la timpan, cauzată, cel mai probabil, de presiunea din timpul zborului. Din fericire, artista a primit îngrijiri medicale de urgență și a fost tratată cu antibiotice timp de o săptămână. Chiar dacă a avut parte de această experiență mai puțin plăcută, Claudia Pătrășcanu și-a dorit să nu își strice vacanța și a rămas optimistă, continuând să se bucure de zilele de concediu.

Citește și:

„Am întâmpinat și câteva mici probleme să zic, pe care le-am trecut, și mulțumesc lui Dumnezeu. Am stat în spital aici, în Antalya. Vai de capul meu ce am pățit, dar nu am vrut să îmi stric nici mie vacanța, nici copiilor. Și de data aceasta, Dumnezeu așa mă ajută de fiecare dată și mă ridică. Nu vreți să știți că imediat cum am aterizat, am avut niște probleme cu urechea, cred că de la presiunea din zbor mi s-a fisurat timpanul și am ajuns de urgență la spital aici, în Antalya. Am cunoscut o doamnă doctor atât de bună (…) M-au pus imediat pe antibiotic, am stat o noapte internată într-un spital privat, a doua zi am continuat cu antibioticele, șapte zile o să iau, dar sunt bine”, a povestit Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.ro.

Citește și:

După o săptămână de concediu în Antalya, Claudia Pătrășcanu s-a întors la Constanța alături de cei doi băieți ai săi. De curând, artista a făcut o schimbare semnificativă în viața sa, mutându-se într-o casă nouă. Vedeta și-a construit o vilă pe terenul lăsat moștenire din partea părinților săi.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că a făcut multe sacrificii pentru a-și crește copiii și pentru a-și construi propria carieră. Artista a fost un efort continuu în care și-a investit energia, timpul și resursele pentru a asigura un viitor mai bun pentru familia sa.

„Trei ani și jumătate nu mi-am achiziționat nici măcar un fixativ pentru păr, renunțasem la șampoanele de păr scumpe, la creme, la haine. Mi-am vândut haine, accesorii, la evenimente mă îmbrăcam cu ce aveam în dressing. Singurii bani pe care îi cheltuiam au fost pe mâncare, activitățile extrașcolare ale copiilor, grădinița, plăcerile lor. Când mă uitam în ochii lor, vedeam doar curaj, ambiție, putere și dorința de a reuși și de a le oferi ceea ce îmi doream pentru noi.

Citește și:

Să vă zic cum alergam la București să iau marfă pentru magazinul online? Ierni grele și geroase… Eu mă schimbam în frig pentru a face postări frumoase și pentru a vinde. Adormeam la 1-2 dimineața și mă trezeam la 5 să fac colete pentru a le trimite clientelor. Făceam peste 50 de colete. Mă ocupam și de copii, școală, mâncare, de magazinul online și de cariera mea.

Niciodată n-am spus că nu mai pot, dar am spus: mulțumesc, Doamne, că le pot face pe toate. Am făcut multe sacrificii și am muncit cinstit și azi mă bucur pentru copiii mei, iar când deschidem ușa casei noastre, aveam cea mai mare liniște. Eu pot mult și întotdeauna fac ca lucrurile să fie făcute după placul lui Dumnezeu.
Am avut prieteni adevărați, care mi-au fost alături, mama, copiii mei. Această casă va rămâne moștenire copiilor mei. Suflet pentru suflete! Se spune că pe copii să-i ajuți atunci când chiar au nevoie cu adevărat. Atât eu, cât și copiii mei aveam nevoie să fim liniștiti. Aici a fost mâna lui Dumnezeu, care așază lucrurile”, a mai declarat artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.