Setari Cookie-uri

Cristina Cioran și Alex Dobrescu și-au dus împreună fetița în prima zi de grădiniță: Am lăsat-o plângând...

Cristiona Cioran a avut parte de o zi plină de emoții, atunci când, în urmă cu două zile, micuța ei a pășit pentru prima dată la grădiniță. Ema nu s-a acomodat încă, însă actrița are încredere că acest lucru se va întâmpla curând.

Începutul anului școlar a fost plin de emoții și pentru Cristina Cioran și fostul ei partener, Alex Dobrescu, care au însoțit-o pe fiica lor, Ema, la grădiniță. Micuța a avut parte de prima sa zi în colectivitate, iar părinții s-au străduit să facă această tranziție cât mai ușoară pentru ea, așa cum au dezvăluit într-un interviu recent acordat pentru Click.

Ema s-a născut prematur pe 8 iulie 2021 și a avut nevoie de o perioadă de spitalizare pentru a crește suficient în greutate. Cu trecerea timpului, micuța a crescut și s-a dezvoltat sub îngrijirea mamei sale, Cristina Cioran, și a tatălui său, Alex Dobrescu, deși aceștia doi nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, în ciuda separării lor, ambii părinți își dedică timpul pentru a asigura o creștere armonioasă pentru Ema, care are acum 2 ani și 8 luni.

Citește și:

Despre prima zi de grădiniță a micuței Ema, Cristina Cioran a mărturisit că fiica ei nu s-a acomodat, însă speră că acest lucru se va întâmpla cât mai curând.

"Ema este deja la grădiniță, de la prima oră a dimineții, este în grupa mică. Am dus-o astăzi dimineață de la ora 08.00. Este prima ei zi. Am mari emoții pentru ea. Am îmbrăcat-o, pentru grădiniță foarte frumos, într-o rochiță care îi stătea foarte bine pe ea. Când am plecat, am lăsat-o plângând. O să mă certe când o să crească că am abandonat-o acolo, glumesc!", a spus actrița.

Cu încredere în cadrele didactice și în convingerea că micuța Ema se va adapta în curând la noul său mediu, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost prezenți amândoi în prima zi de grădiniță a fiicei lor.

Citește și:

"Sper că i-a trecut plânsul rapid, pentru că acolo sunt și alți copii de vârsta ei. Plus că este normal să aibă o teamă până se obișnuiește. Nu am emoții că nu o să fie bine, pentru că are niște super doamne educatoare la grădiniță foarte bune. Este o grădiniță de stat unde eu am încredere. La deschidere am fost și eu și Alex. Nu am fost doar eu cu fata. Deci pot să zic că amândoi am abandonat-o, nu doar eu", a adăugat Cristina Cioran.

Despărțirea dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu, care a avut loc în toamna anului trecut, a fost în centrul atenției presei și a creat multe discuții. Cu toate acestea, recent, Cristina Cioran a declarat că este deschisă la ideea de a se împăca cu Alex Dobrescu, subliniind că prioritatea lor principală este binele fiicei lor.

Citește și:

"El tot își dorește să ne împăcăm, dar… om vedea. Nu știu ce să zic în acest moment. Relația dintre noi acum e foarte bună, fetița e fericită. Și el contribuie cu cheltuielile", a declarat actrița pentru cancan.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.