Setari Cookie-uri

Cristina Spătar, probleme de sănătate din cauza lentilelor de contact! Vedeta a ajuns de urgență la doctor!

Cristina Spătar, în vârstă de 51 de ani, a fost nevoită să meargă de urgență la spital din cauza unor complicații survenite în urma utilizării lentilelor de contact. O problemă la ochi, rezultată din utilizarea necorespunzătoare a acestora, a determinat-o pe cântăreață să solicite asistență medicală imediată.

Mama a doi copii, Cristina Spătar, a fost diagnosticată cu o infecție serioasă la nivelul ochilor, lucru ce a necesitat intervenția promptă a medicilor. După consultarea de specialitate, artista a fost plasată sub tratament cu antibiotice, fiind supusă unui regim alimentar strict, care exclude consumul de sare.

Într-o postare pe platforma Instagram, Cristina Spătar a împărtășit fanilor ei experiența neplăcută prin care trece, explicând că problema cu care se confruntă a fost provocată de utilizarea îndelungată a lentilelor de contact. Aceasta a recunoscut că a neglijat regulile de igienă și cele de utilizare a lentilelor, ceea ce a dus la o infecție oculară.

"Nu am voie să mănânc cu sare, am interzis de la doctor, care mi-a dat o rețetă cu de toate și mi-a zis că timp de 8 zile trebuie să o respect și să mănânc fără sare. Am o problemă la ochi, din cauza lentilelor de contact pentru vedere. Le-am ținut prea mult și am făcut o infecție la care a contribuit și lipiciul de la genele false. Așa că m-am trezit la urgență, la oftalmologie, și am un tratament de toată frumusețea, cu antibiotic, cu de toate, fără sare”, a povestit Cristina Spătar într-o filmare postată pe Instagram.", a explicat Cristina Spătar pe InstaStory.

Citește și:

Cazul Cristinei Spătar nu este singular în lumea vedetelor care întâmpină complicații din cauza utilizării inadecvate a lentilelor de contact. Tori Spelling, actriță celebră, a mărturisit că a fost aproape de a-și pierde un ochi din cauza unui ulcer cornean, rezultat din purtarea neîntreruptă a lentilelor timp de 20 de zile consecutive.

„Este vina mea. Singură mi-am făcut. Am lentile de contact și le port zilnic. Dar la sfârșitul zilei nu le-am dat jos. Și nu e sănătos. Trebuie să le dai jos”, a spus actrița.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.