Setari Cookie-uri

Cristina Ciobănașu, despre nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Actrița are și ea planuri serioase de viitor: Nu ne grăbim

Cristina Ciobănașu a vorbit despre nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu, dar și despre planurile de viitor pe care ea și partenerul ei de viață le au. Ce a declarat actrița!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost împreună în jur de zece ani, iar în momentul în care au anunțat separarea, o întreagă generație care a crescut cu ei a fost în stare de joc. Lunile treceau, iar fanii acestora au sperat că se vor împăca, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar în schimb fiecare dintre ei și-a refăcut viața.

Acum, cei doi foști iubiți sunt foarte bine, rănile s-au vindecat și au planuri serioase de viitor cu partenerii lor de viață. Vlad Gherman este recunoscător că Oana Moșneagu a apărut în viața lui, o iubește enorm, a cerut-o în căsătorie, iar acum se pregătesc pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor și au mari emoții pentru ceea ce va urma. Aceștia nu au păstra vestea cea mare doar pentru ei, ci au făcut anunțul pe rețelele sociale alături de niște poze cu nașii lor.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.