Setari Cookie-uri

Cristina Spătar, victorie în instanță împotriva fostului soț. Artista cere pensie alimentară pentru copiii ei

Cristina Spătar se luptă pentru ca fiul și fiica ei să primească ceea ce li se cuvine, pensia alimentară. Din păcate, ea a fost nevoită să ajungă în fața instanței, menționând că fostul ei soț nu a plătit niciun leu până acum pentru copiii săi.

Cristina Spătar, celebra artistă și mamă a doi copii minori, a câștigat o importantă bătălie împotriva fostului ei soț, Alin Ionescu. Cei doi se află în mijlocul unui proces, în ceea ce privește pensia alimentară a copiilor lor, iar recent a fost pronunțată o decizie în acest sens.

Alin Ionescu, afaceristul milionar, a solicitat reducerea pensiei alimentare pe care o plătea pentru cei doi copii, Aida și Albert, în ciuda faptului că, susține Cristina Spătar, nu achitase integral nici pensia stabilită inițial. Decizia instanței, datată 13 noiembrie, a fost favorabilă Cristinei Spătar, stabilind menținerea sumei de 500 de euro pentru fiecare copil, totalizând 1.000 de euro lunar.

„Nu, nu se poate avea niciun fel de relație. Suntem în continuare în proces. A cerut reducerea pensiei alimentare. Asta, după ce la divorţ s-a oferit să plătească 500 de euro fiecărui copil. Deci, în total 1000 de euro ar fi trebuit să plătească lunar pentru ambii copii. După ce am câştigat procesul, a făcut o cerere din care reieşea că el are trei copii şi vrea să ofere fiecărui copil câte 50 de euro. El crede că aşa se cresc copiii”, a dezvăluit Cristina Spătar, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Artistă a mărturisit că fostul ei soț nu a plătit niciodată integral pensia alimentară și că luptă pentru a obține drepturile financiare cuvenite copiilor săi.

„Bineînţeles că nu plăteşte nimic. Niciodată nu a plătit pensia alimentară. Din acest motiv suntem în continuare în proces. Vreau să le obţin copiilor aceşti bănuţi, nu pentru mine, ci pentru ei, pentru că este dreptul lor. Vreau să lupt pentru ei, pentru că sunt banii lor. Eu mi-am crescut copiii singură, fără nicio problemă. Chiar ei mi-au spus că şi-ar dori aceşti bani, să îi aibă pe un card”, a subliniat Cristina Spătar.

Cu toate că această decizie nu este definitivă și Alin Ionescu poate face apel, acest câștig în instanță reprezintă o victorie importantă pentru Cristina Spătar în lupta pentru drepturile financiare ale copiilor săi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.