Setari Cookie-uri

Cristina Cioran și fiica ei, Ema, la un pas de tragedie! Ghinionul a însoțit-o pe vedetă întreaga zi

Cristina Cioran a avut parte de o zi cel puțin dificilă, în care ghinionul a însoțit-o de la primele ore ale dimineții. Prin ce a trecut vedeta?

Ghinionul a pândit-o la tot pasul pe Cristina Cioran, iar încercările nefericite s-au răsfrânt inclusiv asupra fiicei sale, micuța Ema. Vedeta și-a împărtășit experiența cu fanii săi din mediul online, dezvăluind cât de aproape au fost de o tragedie și cum ghinionul a însoțit-o întreaga zi.

În urmă cu doi, Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată, însă nașterea fetiței sale nu a fost una ușoară. Fiica sa, Ema, s-a născut prematur, iar după o perioadă de spitalizare, vedeta a putut să o ia acasă. De atunci, micuța Ema a devenit centrul universului ei, iar Cristina Cioran a dedicat majoritatea timpului ei vieții de mamă.

În ciuda obiceiului său de a privi partea plină a paharului, actrița nu a scăpat de zilele dificile, când totul pare să meargă prost. Ziua de ieri a fost una dintre aceste zile, în care ghinionul a înconjurat fiecare pas pe care l-a făcut, cu evenimente nefericite ce puteau avea consecințe dramatice.

Citește și:

Cristina Cioran a ales să împărtășească experiențele sale neplăcute cu fanii săi din mediul online. Evenimentele nefaste au început cu o secundă de neatenție a fiicei sale, Ema, care a deschis portiera mașinii, dorind să coboare singură. Norocul a făcut ca momentul să fie stopat înainte de a avea consecințe tragice, însă ziua plină de ghinion nu s-a încheiat aici.

Mașina Cristinei Cioran a fost lovită în trafic, iar șoferul responsabil a refuzat să își recunoască vina. Aceasta a fost doar una dintre întâmplările nefericite care au continuat să se adune. Într-un moment ulterior, vedeta s-a împiedicat și a fost la un pas de a cădea, avându-o pe Ema în brațe.

„Cred că cel mai nasol moment din viață este acela când crezi că s-a întâmplat ceva cu copilul tău! Nu ești niciodată pregătit pentru realitatea din teren, chiar dacă încerci să-ți iei toate măsurile de precauție. Există întotdeauna un moment când nu ești atent sau ți-ai luat ochii de la copil când se pot întâmpla necazuri! Azi Ema a deschis portiera și a vrut să coboare din mașină (mașina nu era pornită, urma să o prind în scaun). Un individ mi-a lovit mașina, ușor, dar susținea că eu am lovit-o! Eu m-am împiedicat și era să-mi rup gâtul, aveam și copilul în brațe! Pfff, o secundă… și o tragedie se poate întâmpla…”, a împărtășit Cristina Cioran în mediul online.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.