Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă, de fapt, Radu Siffredi? Iubitul Oanei Matache are o afacere din care câștigă bani frumoși

Iubitul Oanei Matache, Radu Siffredi, știe cum să facă bani din orice și nu se dă înlături atunci când vine vorba de muncă. Recent, s-a aflat ce afacere are tânărul în vârstă de 29 de ani și din ce bani se întreține.

Oana Matache și Radu Siffredi au reușit să treacă cu brio peste toate obstacolele și criticile care le-au apărut în cale, devenind unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cu un parcurs atipic și o poveste de dragoste care a început într-un mod neașteptat, cei doi au ajuns să își pună relația la încercare în fața întregii țări, participând la emisiunea Power Couple de la Antena 1.

Aflată într-o căsnicie mai puțin fericită cu fostul soț, Oana Matache și-a întâlnit actualul partener, Radu Siffredi, într-un mod cu totul neobișnuit - la o filmare a unui prieten comun, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului.

„Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului. Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni.. Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a mărturisit Oana Matache în cadrul unui interviu, scrie cancan.ro.

Citește și:

Cei doi nu s-au lăsat descurajați de gura lumii și au continuat să își construiască relația în ciuda tuturor criticilor. Recent, au decis să își testeze compatibilitatea în cadrul emisiunii Power Couple, unde și-au expus relația în fața întregii țări. Cu toate acestea, nu doar aparițiile TV le aduc venituri, ci și afacerea în care Radu Siffredi este asociat.

Radu Siffredi, pe lângă faptul că este cunoscut ca partenerul Oanei Matache, este și un afacerist priceput. Cu toate că puține detalii despre afacerea sa sunt cunoscute publicului larg, se știe că acesta are o firmă la care este asociat, iar încasările provenite din această activitate contribuie la bunăstarea cuplului. Se pare că acesta este asociat la firma numită ”FRITFRITFRIPT S.R.L”, firmă la care este 50% asociat. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 30.000 de euro pe an și un profit de 24.000 de euro, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.