Setari Cookie-uri

Dragoș Moștenescu a părăsit România și s-a mutat la Londra! Cu ce se ocupă actorul din serialul La Bloc?

Dragoș Moștenescu a plecat din țară în urmă cu 6 ani și și-a găsit liniștea la Londra, acolo unde are multe proiecte interesante. Cu ce se ocupă actorul din serialul La Bloc?

Dragoș Moștenescu, celebrul actor din serialul "La Bloc" și-a schimbat viața în ultimii ani. El a părăsit România, iar de 6 ani locuiește la Londra, acolo unde are proiecte foarte interesante, tot în fața camerelor de filmat, așa cum este obișnuit. Actorul și-a continuat cariera în actorie departe de țara natală și chiar a filmat pentru un serial pentru BBC.

„Producțiile îmi merg binișor. Nu am explodat încă, dar am făcut lucruri bunicele. Am tot felul de soiuri de comedie, seara, peste zi, în funcție de castingurile pe care le iau sau nu le iau, pot avea sau nu filmări. De curând, a ieșit un serial pentru BBC în care am jucat un rol secundar și pentru HBO. Se numește „Câinii ploii” și poate fi văzut pe platformele amintite”, a declarat el pentru Playtech.

Citește și:

În ceea ce privește revenirea în România, momentan, Dragoș Moștenescu nu are planuri în acest sens. El se gândește la momentul prezent, însă crede că nu va rămâne în Marea Britanie până la pensie.

„Mă gândesc la prezent și la viitorul apropiat, nu am pus în balanță ideea revenirii! Cât sunt aici încerc să fac cât mai multe posibil, să-mi exploatez șansele și de a încerca să-mi construiesc o carieră cât mai mare și aici. După care om vedea ce se va întâmpla, unde ne-om stabili. Sigur nu voi ieși la pensie de aici, din Londra!”, a mai explicat comendiantul.

Dragoș Moștenescu vrea să realizeze un proiect inedit

Pentru că succesul serialului "La Bloc" a fost unul răsunător, Dragoș Moștenescu vrea să realizeze un serial asemănător, bazat pe locuitul la comun, așa cum se întâmplă adesea în Europa de Vest.

Citește și:

„E bine că sunt încă în formă, dar e loc și de mai bine, cum spuneam. Sperăm, în curând, să avem mai multe cerințe, dar lucrurile depind foarte mult și de caracterele care se joacă.

Momentan, sunt și în etapa de dezvoltare a unui scenariu personal care se va numi „Casă la comun” și în care accentul cade pe mai mulți oameni care trăiesc împreună, împărțind o baie, o bucătărie, cum se întâmplă în foarte multe zone prin Marea Britanie, inclusiv în Londra. E vorba despre cei veniți să muncească în Londra și nu sunt cu familia sau cu tinerii, spre exemplu, care nu-și permit să închirieze un apartament, stau într-o casă, din asta, cu trei sau cu patru camere, în care împart la comun bucătăria și baia sau băile, dacă sunt două. Și asta e o chestie foarte comună, aici.

Citește și:

E un fenomen cunoscut și de către români. Încerc să exploatez această idee, în special pe motivul celor sosiți din Europa de Est, care intră în contact cu cei din vestul Europei, și apar tot felul de divergențe sau de conflicte culturale sau chiar pe teme religioase, la un moment dat. Totul va fi tratat în mod comic”, a mai spus îndrăgitul actor, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.