Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă soțul Andreei Esca? Alexia Eram, dezvăluiri unice despre părinții săi

Alexia Eram a vorbit despre părinții săi, dar mai ales despre tatăl său, cel care sta departe de camerele de luat vederi. Cu ce se ocupă, de fapt, soțul cele mai cunoscute prezentatoare tv din România?

Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, a făcut recent dezvăluiri inedite despre tatăl său, Alexandre Eram, în cadrul unui podcast susținut de Andrei Niculae. Fiica celebrei Andreea Esca a discutat despre originile familiei sale, cariera tatălui său și despre propriile aspirații în lumea showbizului.

Alexia, care se remarcă prin activitatea sa de influencer și creator de conținut pe rețelele de socializare, a vorbit deschis despre părinții săi și s-a lăudat cu tatăl său, Alexandre Eram, în vârstă de 53 de ani. Despre acesta, Alexia a dezvăluit că este un om de afaceri cu o carieră solidă, deținând un complex turistic în satul Porumbacu de Sus din Sibiu și un brand de produse cosmetice. Chiar dacă nu apare la televizor în mod regulat, Alexandre Eram își susține familia prin participarea la diverse evenimente sau ședințe foto.

Citește și:

"Tatăl meu e o prezență discretă și nu apare pe micul ecran, dar are o carieră de succes în domeniul afacerilor", a spus Alexia Eram.

În ceea ce privește originile familiei sale, Alexia a dezvăluit lucruri interesante despre părinții săi.

"Mama mea este româncă, dar știu că are strămoși din Grecia și Italia. Tata s-a născut în Michigan, Detroit, și a stat acolo timp de 10 ani. Bunicul meu, tatăl lui, este armean, iar bunica mea este franțuzoaică. Eu sunt un sfert armeană, un sfert franțuzoaică și jumătate româncă", a explicat ea.

Referindu-se la propriile aspirații, Alexia a afirmat că nu intenționează să urmeze calea tatălui său, ci vrea să se orienteze către domeniul televiziunii, precum mama sa, Andreea Esca.

"Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint. Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui, cu businessuri. Poate Aris, că el e mai mult pe business", a declarat tânăra influencer într-un interviu anterior.

Citește și:

Alexia a recunoscut, de asemenea, că mama sa a avut un impact semnificativ în ascensiunea sa în lumea online, dar că munca ei i-a adus propriile rezultate.

"Eu tot timpul i-am mulțumit și sunt recunoscătoare mamei, pentru că datorită ei am ajuns unde sunt acum într-un timp atât de scurt. Probabil dacă nu era ea, eu poate nu ajungeam aici atât de repede", a mai mărturisit fiica Andreei Esca.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.