Setari Cookie-uri

O mai ții minte pe Mary Tănase, celebră pentru expresia Nu apă? Uite cât de mult s-a schimbat și cu ce se ocupă în prezent

Mary Tănase a devenit cunoscută într-o emisiune de tip reality-show, de la PrimaTV. De atunci, glumele pe social media s-au răspândit rapid, în special pentru expresia "Nu apă!" Uite cât de mult s-a schimbat și cu ce se ocupă acum.

Mary Tănase este una dintre cele mai cunoscute personaje din România, iar expresiile sale sunt și acum virale, după 5 ani de la difuzarea emisiunii la care a participat. Mary Tănase a fost prezentă în emisiunea Schimb de mame de pe Primatv, acolo unde s-a remarcat pentru spiritul său liber și dezinvolt, dar mai ales pentru expresiile sale, care au stârnit multe râsete în online.

Pe departe cel mai viral moment este acela când Mary Tănase s-a întristat și chiar a început să plângă atunci când a aflat că cei doi copii ai familiei de schimb primesc apa și sandwich în pachetul pentru școală.

„Am aflat de la prieteni că se tot postează pe Facebook videoclipuri cu mine și am căutat să vad despre ce este vorba. Trecuse un an de la emisiune și am și uitat de această experiență. M-au amuzat teribil glumele făcute pe seama mea și chiar am râs la aproape toate. Nu înteleg totuși de ce oamenii se miră că eu nu le dau apă copiilor, chiar asta fac. Nu văd nimic rău în asta!”, spunea Maria Tănase în 2019, pentru Huff.

Citește și:

Timpul a trecut, iar popularitatea Mariei Tănase a crescut. În ceea ce o privește, ea a avut parte de mai multe transformări și este la fel de atentă la felul în care arată. Acum, ea este brunetă, poartă părul lung și are propria pagină de TikTok, acolo unde își încântă urmăritorii cu imagini din viața ei.

@merymari799 ♬ Forever Young

Pe pagina ei de TikTok, Mary Tănase este foarte activă și împărtășește cu internauții imagini cu ea când dansează, se află la petreceri sau... se bucură, pur și simplu, de viață.

Potrivit spynews.ro, pe lângă job-ul în croitorie pe care îl avea, Mary Tănase ar mai lucra acum și în domeniul salubrizării.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.