Setari Cookie-uri

Ce relație au, de fapt, Andreea Esca și Andreea Berecleanu? Mulți cred că cele două sunt rivale!

Andreea Esca și Andreea Berecleanu nu mai au nevoie de nicio prezentare. Mulți cred că cele două prezentatoare tv sunt rivale, însă care este adevărul?

Andreea Berecleanu nu mai are nevoie de nicio prezentare în peisajul media românesc. Este una dintre cele mai cunoscute și respectate prezentatoare de știri, cu o carieră impresionantă pe micile ecrane. De la primii săi pași la SOTI, primul post de televiziune independent din România și Europa de Est, până la prezentarea știrilor la Pro TV și Antena 1 timp de 17 ani, vedeta tv a fost o prezență constantă și influentă în viețile telespectatorilor.

Momentul culminant al carierei sale a fost la pupitrul știrilor, unde a fost emblema Antenei 1, prezentând cele mai importante evenimente ale zilei timp de aproape două decenii. Plecarea ei de la Observator a marcat o schimbare semnificativă pentru telespectatorii obișnuiți să o vadă zilnic la televizor.

După perioada petrecută la Antena 1, Berecleanu și-a continuat cariera la Prima TV, unde a revenit la pupitrul știrilor. În ciuda comparațiilor frecvente cu Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV, care se află mereu într-o competiție aparent constantă între cele două mari posturi de televiziune, Andreea Berecleanu dezvăluie o altă latură a relației lor.

Citește și:

Deși unele voci au sugerat existența unei rivalități între cele două prezentatoare, Andreea Berecleanu clarifică că între ea și Andreea Esca există, de fapt, o relație de respect, prietenie și colaborare. Vedeta mai menționează că se cunosc de ani buni și au o relație strânsă, chiar dacă nu sunt neapărat prietene din copilărie sau nu petrec timp împreună în vacanțe.

„Ce ne leagă este exact ce se vede. O relație de respect, de colaborare, de prietenie. Nu am făcut nicio vacanță împreună, nu ne vizităm neapărat acasă, dar ne cunoaștem foarte bine. Ne știm tinerețea, ne cunoaștem părinții, copiii, prietenii”, a subliniat Andreea Berecleanu, pentru viva.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.