Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea iubește din nou! Ce spune actorul despre noua sa iubită: Este o femeie minunată...

După un divorț dureros, se pare că a apărut soarele și pe strada lui Cătălin Bordea. Actorul a fost surprins în compania unei brunete misterioase, care, se pare, i-a căzut cu tronc.

După o relație de 11 ani cu Livia, Cătălin Bordea a trecut prin separarea și divorțul de aceasta în luna iulie a acestui an. Despărțirea dintre cei doi a fost un moment dificil, iar Bordea a mărturisit că a avut nevoie de sprijinul unui psiholog pentru a face față acestei schimbări radicale din viața sa. Chiar dacă despărțirea a fost inițiată de Livia, Bordea a dat dovadă de maturitate și respect, încercând să accepte și să se adapteze la noile circumstanțe.

Recent, paparazii l-au surprins pe Cătălin Bordea în compania unei brunete misterioase, fapt ce a generat multe speculații cu privire la o posibilă nouă relație. Cei doi au fost surprinși petrecând timp împreună la o cafenea din zona Băneasa, iar mai târziu, au fost văzuți părăsind împreună apartamentul lui Bordea. Bruneta a fost comparată chiar cu fosta soție a comediantului, Livia, datorită asemănării izbitoare. Cu toate acestea, Bordea a preferat să fie rezervat în privința noii sale relații, declarând că momentan nu dorește să facă alte declarații.

Citește și:

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații”, a spus comediantul despre femeia în compania căreia s-a afișat recent, potrivit Cancan.ro.

Catălin Bordea și Livia au divorțat la notar

După o poveste de iubire ce a durat mai bine de un deceniu, Livia și-a dorit să pună capăt căsniciei. Cei doi au divorțat la notar, după ce actorul a încercat din greu să lupte pentru mariajul său.

Acum, Liviua și comediantul nu își mai vorbesc, iar fiecare a luat-o pe drumuri separate, păstrând discreția cu privire la motivele ce au stat în spatele divorțului.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.