Setari Cookie-uri

Claudia Iosif, dezvăluiri după ce Dorian Popa a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: Nu am știut nimic

Iubita lui Dorian Popa a fost șocată să afle că partenerul ei de viață a fost prins drogat la volan.

Claudia Iosif, cunoscută în mediul showbiz sub numele de Babs, a vorbit recent despre șocul pe care l-a trăit atunci când a aflat că iubitul ei, Dorian Popa, a fost oprit în trafic și depistat pozitiv la canabis. Această dezvăluire vine la scurt timp după apariția unor zvonuri cu privire la presupusa despărțire a cuplului.

"Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, Doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic.", a spus iubita lui Dorian Popa, pentru spynews.ro.

Potrivit Poliției Ilfov, Dorian Popa a fost oprit în localitatea Domnești, iar testarea cu Drugtest a relevat prezența unei substanțe psihoactive în organism, mai precis canabis. Deși acest lucru nu constituie o probă în cadrul dosarului penal, permisul de conducere al artistului a fost reținut, iar acesta a fost condus la o unitate medicală din București pentru recoltarea de probe biologice.

Citește și:

Această situație vine în contextul în care au circulat zvonuri privind o posibilă despărțire între Claudia Iosif și Dorian Popa. Recent, o sursă apropiată cuplului a declarat că cei doi locuiesc deja în locuințe separate, fapt pe care Claudia Iosif l-a confirmat, menționând că și-a mutat atelierul de croitorie din locuința lui Dorian Popa.

Claudia Iosif a explicat că, deși cuplul are o relație de 11 ani, este normal să facă lucruri separat în acest moment al vieții lor. În ceea ce privește zvonurile despre despărțire, ea a preferat să nu comenteze direct, subliniind că este important să se respecte spațiul și independența fiecărui partener.

„Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la 5 minute de casa noastră”, a dezvăluit Claudia Iosif, pentru Cancan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.