Setari Cookie-uri

După ce Andreea Bălan l-a blocat pe rețelele sociale, Jador i-a transmis un mesaj artistei: O femeie extraordinară...

După ce a primit block din partea Andreei Bălan, Jador a dorit să îi transmită un mesaj artistei despre care se scria că are o relație.

Jador, artistul despre care s-a scris anul trecut că ar avea o relație cu Andreea Bălan, a adus claritate asupra acestui subiect într-un interviu recent acordat pentru podcastul lui Bursucu. După ce au fost surprinși într-o ipostază tandră, speculațiile despre o posibilă legătură romantică între cei doi au circulat intens în media, anul trecut.

În timp ce mulți au fost curioși să afle detaliile din spatele acestor fotografii, Jador a ales cu grijă cuvintele când a vorbit despre Andreea Bălan. A lăudat-o pentru talentul ei și pentru dedicarea sa în cariera muzicală.

"Andreea Bălan este o femeie foarte talentată, de departe un om extraordinar, o femeie extraordinară, una dintre cele mai deștepte femei cu care am colaborat, cele mai inteligente femei cu care am putut să am de-a face", a mărturisit artistul.

Citește și:

Cu toate acestea, el a subliniat că, în prezent, nu mai ține legătura cu artista și că aceasta l-a blocat pe rețelele de socializare. Totuși, prin intermediul podcastului, a transmis un mesaj de recunoștință și respect pentru cântăreață.

"Andreea Bălan pentru mine ai fost extraordinară și a fost o onoare să te cunosc. Ești o femeie extraordinară", a adăugat Jador.

Aceste declarații vin în contextul în care Andreea Bălan a negat anterior orice implicare romantică cu Jador. În prezent, Andreea Bălan este într-o relație cu jucătorul de tenis Victor Cornea, iar cei doi se bucură de o legătură stabilă și armonioasă.

„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show, acum ceva timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.