Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, despre relația cu părinții lui Victor Cornea: ne înțelegem minunat...

Andreea Bălan a vrut să clarifice relația pe care o are, de fapt, cu părinții iubitul ei, Victor Cornea. Artista este mai fericită ca niciodată și a mărturisit ce anume a atras-o la tenismenul în vârstă de 29 de ani.

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată și are planuri mari alături de iubitul cu 9 ani mai tânăr, Victor Cornea. Artista trăiește clipe frumoase împreună cu iubitul ei, iar relația înaintează frumos, mai ales că artista i-a cunoscut deja pe părinții tenismenului.

Vedeta a suferit mult în dragoste, însă acum soarele a reapărut în viața ei. După 2 ani în care a fost singură, Andreea l-a întâlnit pe Victor și a vorbit despre lucrurile care au atras-o la iubitul ei. Ea îl admiră pe tenismen pentru disciplină, maturitate și ambiție și spune că este cea mai mare susținătoare a sa.

„În ultimii doi ani am așteptat, am avut răbdare și am lucrat foate mult cu mine și a venit la momentul potrivit, când m-am calibrat. S-au aliniat astrele. Suntem amândoi treziți spiritual și spiritualitatea ne-a legat cumva. Și discuțiile despre spiritulitate. Pe mine m-a atras foarte mult munca, disciplina. Am fost foarte imresionată de trofeele lui. Pentru mine limbajul iubirii este admirația. Îl admir pentru toată munca depusă. Este în ascensiune. Sunt cea mai mare susținătoare a lui, sunt majoreta lui”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Citește și:

După ce s-a scris că părinții lui Victor nu sunt de acord cu relația acestuia cu Andreea, artista a ținut să clarifice acest aspect. Vedeta se înțelege foarte bine cu familia lui Victor Cornea și spune despre ei că sunt oameni minunați.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a mai spus Andreea Bălan.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.