Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, noi imagini alături de Victor Cornea! Artista radiază de fericire în brațele jucătorului de tenis

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată alături de jucătorul de tenis, Victor Vlad Cornea! În timp ce fetițele ei sunt la George Burcea, artista se bucură de momente speciale alături de bărbatul care a făcut-o să iubească din nou.

Andreea Bălan iubește și este iubită! Vedeta petrece aceste zile alături de noul ei iubit, Victor Cornea, și este toată un zâmbet. Artista a publicat noi imagini cu tenismenul în vârstă de 29 de ani, iar internauții au putut observa cu ochiul liber cât de fericită este Andreea.

În timp ce fetițele sale se află în vacanță cu George Burcea, Andreea îl însoțește pe Victor Cornea la competițiile sportive la care acesta participă. Andreea Bălan împărtășește cu fanii ei imagini din locurile pe care le vizitează alături de Victor Cornea, iar fanii se bucură pentru fericirea ei.

După ce a trecut prin mai multe relații eșuate, dar și dezamăgiri care și-au pus amprenta pe sufletul ei, Andreea Bălan pare să își fi găsit, în sfârșit, iubirea. Ea a confirmat relația cu jucătorul de tenis în luna iunie, de ziua ei de naștere, atunci când a recunoscut că este iubită și iubește, așa cum nu a făcut-o niciodată.

Citește și:

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Ea a vorbit și în interviul pentru Observator despre viața sa personală, atunci când a declarat că este foarte fericită în acest punct al vieții sale.

„Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită”, notează unica.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.