Setari Cookie-uri

Tatăl Andreei Bălan, despre presupusa nuntă a fiicei sale cu Victor Cornea: Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată

Tatăl Andreei Bălan a oferit câteva declarații despre presupusa nuntă a fiicei sale cu Victor Cornea, pe care nu l-a văzut niciodată față în față.

Andreea Bălan a reușit să pună pe toată lumea pe jar, după ce a dat de înțeles faptul că ea și actualul său partener de viață, Victor Cornea, s-ar fi căsătorit în secret. Cei doi petrec extrem de mult timp împreună, ea îl susține și îl însoțește peste tot, iar cel mai mult o bucură faptul că sportivul se înțelege extrem de bine și cu fiicele sale și ale lui George Burcea, Ella și Clara.

„Ăsta este badge-ul meu. La fiecare turneu am așa, ca să pot să intru. Eu sunt coach (n.r antrenor), de data asta, în Adelaide. Altădată sunt wife (n.r soție), altădată sunt fizio. De fiecare dată sunt trecută altfel aici și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri. Le păstrez pe toate.”, a declarat Andreea Bălan, la un moment dat, conform cancan.ro.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.