Setari Cookie-uri

Starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Cu ce probleme se confruntă actorul?

Florin Piersic trece prin momente dificile, iar starea sa de sănătate este atent monitorizată.

Una dintre cele mai mari legende ale teatrului și filmului românesc, Florin Piersic, trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății. Actorul în vârstă de 88 de ani a suferit nu una, ci două intervenții chirurgicale într-un interval de timp foarte scurt, iar starea sa a necesitat transferul la Institutul Matei Balș din București pentru tratament specializat.

Primul incident a avut loc cu aproximativ o săptămână în urmă, când Florin Piersic a suferit o intervenție la genunchi la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Din păcate, acest lucru a fost doar începutul unei perioade de necazuri pentru marele actor. Ulterior operației la genunchi, complicațiile au apărut rapid, iar infecția s-a răspândit în tot corpul.

Citește și:

În ziua de Paște, Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale urgente pentru a îndepărta sondele de la stimulatorul cardiac, care erau afectate de infecție. Operația s-a desfășurat la o clinică din Cluj-Napoca, iar din cauza complicațiilor, actorul a fost transferat la Institutul Matei Balș din București, cu un elicopter SMURD.

Starea actuală a actorului este considerată stabilă, iar medicii monitorizează îndeaproape evoluția sa. Managerul Institutului Inimii, Florin Crișan, a confirmat că operația de extragere a sondelor și a stimulatorului a decurs fără probleme, iar actorul se află sub tratament medical intensiv.

„Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme", a declarat, marţi, pentru Agerpres, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.