Setari Cookie-uri

Monica Gabor, trasă la răspundere de internauți: Când o să-l ajuți în sfârșit pe domnul Columbeanu??

După ce s-a aflat că Irinel Columbeanu trăiește la un azil, internauții au tras-o la răspundere pe fosta lui soție, Monica Gabor, și i-au cerut să îi ofere fostului om de afaceri o pensie lunară.

Fostul om de afaceri Irinel Columbeanu a luat o decizie surprinzătoare în urmă cu două săptămâni, mutându-se la un azil pentru a-și găsi liniștea. Acest lucru a stârnit interesul publicului, iar fosta sa soție, Monica Gabor, și fiica lor, Irina Columbeanu, au primit numeroase întrebări și critici din partea fanilor.

Irinel Columbeanu, cunoscut pentru căsnicia sa tumultuoasă cu Monica Gabor, și-a găsit refugiul la azil, unde se simte mai liniștit și speră să își pună ordine în gânduri pentru a lucra la o nouă carte. Acesta a declarat pentru emisiunea online "Fiță cu Adiță" că și-a informat fosta soție și fiica cu privire la această decizie și că speră să primească vizite de la prieteni în perioada petrecută la azil.

Citește și:

Cu toate acestea, fanii lui Irinel Columbeanu și-au exprimat îngrijorarea față de starea sa de sănătate precară, fapt evidențiat și într-o apariție recentă în emisiune. Fani au lansat întrebări către Monica Gabor, solicitându-i să se implice mai mult și să ofere sprijin fostului ei soț. Unii internauți au sugerat chiar că ar putea să îi asigure o pensie lunară de 100$ pentru a-i asigura măcar o masă caldă din când în când.

„Nu te doare pentru situația lui Irinel?”, „Tu știi condiția lui Irinel Columbeanu?”, „Când o să-l ajuți în sfârșit pe domnul Columbeanu??? M-a durut sufletul atunci când l-am văzut la emisiunea “Fiță cu Adiță”. Abia merge și arată foarte rău. Parcă nu mâncase de multe zile, așa arată de înfometat. Dacă ai suflet de creștin, poți să îi dai o pensie de 100$ pe luna care să îi asigure măcar o porție de mâncare caldă la câteva zile. Fă ceva pentru el fiindcă se stinge că o lumânare. Nu e corect!!!”, sunt câteva dintre mesajele primite de Monica Gabor de la fani

Citește și:

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți timp de cinci ani și au avut o căsnicie tumultuoasă, care s-a încheiat în anul 2011 cu un divorț. În timpul unei apariții în emisiunea "Fiță cu Adiță", fostul om de afaceri a dezvăluit că percepe căsătoria lor ca pe o experiență asemănătoare jocului la cazinou, dar și-a exprimat recunoștința față de această perioadă.

„Pot spune că întreaga mea căsnicie alături de Monica a fost ca jucatul la cazinou. Un cazinou mai special, cazinoul vieții, în care e bine să te așezi la masă și să dai cu zarul. Eu zic că am fost amândoi câștigați”, a spus Irinel Columbeanu.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.