Setari Cookie-uri

Clipe terifiante trăite de Dan Capatos, după ce a suferit un accident vascular: Am avut norocul că...

Dan Capatos, cunoscutul prezentator TV, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre experiența sa traumatizantă cu un accident vascular cerebral, eveniment petrecut în timpul unei călătorii în Italia, acum mai bine de doi ani. Într-un podcast cu Teo Trandafir, Capatos a împărtășit detalii emoționante despre acele momente înfricoșătoare și despre procesul său de recuperare. 

Călătoria lui Dan Capatos împreună cu soția sa spre Italia, pentru a petrece un weekend la malul mării alături de finii lor, s-a transformat brusc într-un coșmar. Suferind de mulți ani de hipertensiune arterială, Capatos a ignorat inițial simptomele unui puseu de tensiune ridicată, sperând că o simplă pastilă va rezolva situația. Cu toate acestea, starea sa de sănătate s-a înrăutățit pe parcursul călătoriei, obligându-l să caute ajutor medical urgent.

"Am avut un episod care m-a speriat crunt. Ne îndreptam spre Italia, la mare, într-un weekend cu finii noștri. Știu când fac astfel de pusee de tensiune, încep să am probleme de vedere și simt o indispoziție generală. Am luat o pastilă, apoi încă una, dar starea nu s-a ameliorat. Am realizat că ceva nu era în regulă și am mers direct la spital", a relatat Capatos în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

Citește și:

Deși inițial s-a simțit mai bine în spital, simptomele AVC-ului s-au accentuat în timpul călătoriei de întoarcere spre casă. Capatos a descris momentul în care i s-a strâmbat gura și și-a pierdut simțirea în mână, semne clasice ale unui AVC. Cu toate acestea, datorită intervenției rapide a fiului său și a tratamentului ulterior, Capatos a reușit să supraviețuiască acestui episod terifiant.

"Am realizat că ceva nu era în regulă, dar nu am realizat gravitatea situației până când nu m-am văzut în spatele unei ambulanțe. Întoarcerea în țară și investigațiile ulterioare au confirmat diagnosticul de AVC, dar am avut norocul că vasele mele erau pregătite pentru presiune. Acest lucru a contribuit la supraviețuirea mea", a adăugat Capatos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.