Setari Cookie-uri

Oana Roman a ajuns pe patul de spital. Care este starea sa la momentul actual: Am făcut această investigație cu sedare

Oana Roman nu scapă de probleme, în ultima vreme, iar de curând le-a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul îngrijorătoare fanilor ei de pe rețelele sociale legate de starea sa de sănătate. Ce a declarat și cum se simte fiica lui Petre Roman!

Oana Roman nu este în cea mai bună formă, iar cei care o urmăresc zi de zi pe contul ei oficial de Instagram și-a făcut griji serioase pentru ea și pentru starea de sănătate, în urma unor mărturisiri pe care chiar ea le-a făcut pe internet. Vedeta este extrem de sinceră și își ține mereu fanii la curent, iar de curând nu a avut deloc vești bune pentru aceștia. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei le-a zis acestora că va lipsi două zile din mediul online, dar nu s-a retras înainte de a le spune și care este motivul real pentru care a decis, fără voia sa, că trebuie să își ia această mică pauză.

Ei bine, vedeta a făcut o colonoscoăie, o intervenție nu foarte grea sau, cel puțin, nu la fel de grea ca ziua de dinainte de aceasta. Oana Roman crede că se pregăti pentru ceea ce avea să urmeze a fost mult mai dificil decât intervenția în sine, deorece a fost anesteziată în timpul ei și nu a simțit niciun fel de durere. Cel mai important este că, la final, rezultatele au fost unele bune și că nu va mai fi nevoie de intervenții suplimentare.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.