Setari Cookie-uri

Advertorial Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Este oficial! S-a aflat adevărul despre dinții superbi pe care îi afișează Luis Gabriel de câteva luni. Medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor a explicat exact despre ce este vorba. 

„Este adevărat că, în ultima vremea, am tot mai mulți pacienți noi care îmi spun că vor dinți ca a lui Luis Gabriel. Foarte interesantă această dorință a oamenilor de a se asemăna, în așa detalii, cu idolul lor. În primul rând, înainte să explic cum stau lucrurile cu fațetele dentare, vreau să atrag atenția asupra unui lucru. Luis are dinți, înainte de toate, foarte sănătoși. Nu aș vrea să uităm acest lucru care este esențial. Dacă nu avem dinți sănătoși, igienă dentară corespunzătoare, și practică coerentă de profilaxie, cu siguranță nu vom putea monta fațete ca ale lui Luis Gabriel.”, explică medicul stomatolog, Alin Gabor.

În ceea ce privește tratament de cosmetică stomatologică realizată, dr. Alin Gabor spune că în cazul artistului a folosit o preparație minim invazivă de 0,3 mm (practic a șlefuit foarte puțin din dinți), după care i-a făcut un design cu o formă cât mai apropiată de morfologia naturală.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să realizez o lucrare care are atât de mare succes. Pe de altă parte este și meritul tehnicianul care a făcut magie, respectând ad-literam indicațiile primite. Fațetele sunt din ceramică, sunt albe și ușor transparente, ceea ce le face să fie atât de apropiate de aspectul natural al smalțului.”, a conchis medicul stomatolog Alin Gabor.

Fațetele dentare sunt piese de ceramică integrală care refac forma, culoarea și designul ideal al dinților. Ele pot fi mai extinse sau mai subțiri, în funcție de necesitățile pacientului. Fațetele dentare pot fi realizate prin presare sau prin frezare computerizată.

Avantajele fațetelor ceramice:

1. Aspect natural al dinților

2. Gingiile tolerează foarte bine portelanul

3. Nu se pătează

4. Se poate alege nuanța de alb astfel încât dinții colorați să fie albi din nou

5. Nu necesită așa de multă modelare precum coroanele, și arată mai bine decât acestea.


Kudika
13 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.