Setari Cookie-uri

Îngrijirea profesională a unghiilor cu freza unghii

Nu doar fața, ci și mâinile unei persoane sunt ca o carte de vizită și fac o primă impresie, care dezvăluie multe despre cealaltă persoană. Sunt fragile, crăpate, aspre, bine îngrijite, moi sau suplu?

Este foarte important să ții cont de caracteristicile unghiilor tale. Majoritatea femeilor prețuiesc unghiile bine îngrijite - și asta se aplică și partenerilor lor. Și astfel, din ce în ce mai mulți bărbați sunt forțați să acorde atenție mâinilor bine îngrijite. O freză unghii face o treabă bună la curățarea unghiilor, nu numai din punct de vedere cosmetic, ci și din punct de vedere medical. Freza unghii te ajută să faci manichiura și pedichiura, precum și modelarea unghiilor naturale sau artificiale. Cu ajutorul ei, unghiile pot fi modelate, umflăturile netezite, cuticulele îndepărtate sau calusurile eliminate.

Ce este și poți face cu o freză unghii?

Freza unghii este o pilă electrică pentru unghii. Poate fi utilizată pentru manichiură, pedichiură și modelarea unghiilor cu gel. Sunt folosite de profesioniștii din saloanele de înfrumusețare și saloanele de manichiură, precum și acasă pentru îngrijirea unghiilor de la mâini și picioare, din punct de vedere cosmetic sau medical. Dispozitivele de tăiat unghii sunt disponibile sub formă de dispozitive portabile și de masă. Sunt antrenate de un motor electric, care se află în piesa de mână sau în dispozitivul de masă. Există diverse atașamente (duze) în diferite forme și materiale pentru diferite scopuri. Dispozitivele de tăiat unghii sunt potrivite pentru scurtarea, modelarea și lustruirea unghiilor naturale sau artificiale. De exemplu, materialul vechi de modelare poate fi șlefuit, reziduurile de lac de unghii îndepărtate și zonele neuniforme netezite. Un astfel de dispozitiv electric poate pili unghiile îngroșate pentru a le face mai subțiri, poate elimina calusurile și bătăturile și poate îndepărta cuticulele.

Citește și:

Freza unghii în kit

Într-un kit de manichiură pot exista diverse instrumente, cum ar fi forfecuțe de unghii și pile manuale, precum și o freză unghii electrică cu diferite tipuri de duze. Practic, îngrijirea unghiilor cu o pilă manuală durează mai mult și acest lucru se aplică în special modelării unghiilor. Îngrijirea poate fi efectuată mai precis cu o freză unghii electrică. Pentru a putea opera cu un astfel de dispozitiv, în funcție de model, sunt necesare baterii sau o priză obișnuită. Unele freze de unghii funcționează cu curent electric de 230 volți, alte modele funcționează cu baterii. Dacă dispozitivul este folosit întotdeauna în același loc, se recomandă un model alimentat de la rețea. Dispozitivele acționate de la rețea au de obicei o performanță mai mare decât modelele cu baterii. Prin urmare, un model alimentat de la rețea este de obicei mai potrivit pentru prelucrarea nail art. Un model fără fir nu are cablu de alimentare și, prin urmare, poate fi folosit oriunde. În plus, instrumentele fără fir sunt de obicei mai compacte decât dispozitivele acţionate de la reţea. Sunt foarte potrivite pentru începătoare și pentru utilizare mobilă. Sunt potrivite în special, pentru prelucrarea unghiilor naturale. Sunt mai puțin potrivite pentru unghiile artificiale, deoarece funcționează de obicei cu mai puțină putere și viteză, față de freza unghii alimentată la rețea.

Citește și:

foto unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.