Setari Cookie-uri

Dana Nălbaru se reinventează cu o brutărie artizanală și angajează tineri pasionați: Salariu atractiv...

Dana Nălbaru a renunțat la lumea mondenă și s-a reinventat din punct de vedere profesional. Vedeta și-a deschis o brutărie artizanală și caută tineri pasionați pe care să îi angajeze.

Dana Nălbaru, cunoscută pentru cariera sa muzicală alături de trupa Hi-Q, a pășit pe un alt drum în viața ei și a devenit antreprenor. Fosta artistă se dedică acum familiei și afacerilor, iar una dintre aceste afaceri de succes este brutăria artizanală pe care a deschis-o în Otopeni, județul Ilfov. În plus, Dana Nălbaru caută tineri pasionați care să se alăture echipei sale.

În anii 2000, Dana Nălbaru și ceilalți membri ai trupei Hi-Q, Florin Grozea și Mihai Sturzu, au cucerit inimile fanilor cu hituri precum "Gașca mea." Cu toate acestea, trupa s-a destrămat, iar Dana Nălbaru a ales să se dedice familiei și proiectelor personale. Ea este căsătorită cu actorul Dragoș Bucur și au împreună trei copii, Sofia, Kadri și Roxana. În plus față de viața de familie, Dana Nălbaru a fost implicată în diferite proiecte.

Citește și:

Una dintre acestea este brutăria sa artizanală din Otopeni, care a devenit un succes notabil. Pentru a face față cererii crescânde, vedeta caută să angajeze tineri pasionați care să se alăture echipei sale. Anunțul a fost făcut chiar de Dana Nălbaru pe rețelele de socializare.

"Sunt un mic bakery artizanal din Otopeni și dorim să angajăm o/un vânzătoare/vânzător/patiser/cofetar. Salariu atractiv. Oferim training atât cât este necesar ca persoana să fie 100% autonomă și sigură pe ea. Se lucrează în ture. Detalii în privat.", a scris artista pe Instagram.

În ceea ce privește profilul candidaților ideali, Dana Nălbaru a precizat:

"Căutăm tineri pasionați de a vinde cu un zâmbet larg, de a binedispune, responsabili. Program 2 zile cu 2 zile. Suntem la început de drum, avem un plan structurat pe termen lung, focusat pe creșterea brandului și totodată dezvoltarea colegilor ce vor lucra cu noi."

Citește și:

Ea a oferit, de asemenea, o scurtă descriere a atribuțiilor candidatului selectat:

"Verifică și recepționează produsele, participă cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat și la realizarea comenzilor de aprovizionare, cunoaște și respectă rotația stocurilor, normele și criteriile de depozitare a materiei prime, determină necesarul de materii prime și lansează comenzile de aprovizionare, verifică calitativ și cantitativ produsele recepționate și depozitează ingredientele alimentare, urmează planul și instrucțiunile HACCP, respectă normele de igienă.", a mai specificat Dana Nălbaru.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.