Setari Cookie-uri

Gabriela Cristea, despre metoda care a ajutat-o să renunțe la fumat: Am făcut-o foarte, foarte ușor...

În ultima perioadă, Gabriela Cristea se confruntă cu diverse probleme de sănătate. Cu toate acestea, ea este deschisă față de fanii săi și îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Recent, ea le-a dezvăluit internauților cum a reușit să scape de viciul fumatului.

Gabriela Cristea a împărtășit recent fanilor ei de pe TikTok secretul care a stat la baza renunțării definitive la fumat, o decizie care i-a schimbat viața radical acum 15 ani. Cu o sinceritate remarcabilă, vedeta TV a dezvăluit că a reușit să depășească dependența de nicotină fără prea multe dificultăți, în ciuda faptului că fuma aproape un pachet de țigări pe zi.

Gabriela Cristea a explicat că renunțarea la fumat a fost o hotărâre pe care a luat-o brusc, fără să treacă printr-un proces gradual. Chiar în ziua în care și-a propus să se lase de acest viciu, a luat o decizie fermă și a pus capăt obiceiului de a fuma. Deși acest gest pare simplu, rezistența și hotărârea Gabrielei au fost esențiale în procesul de renunțare. Vedeta a subliniat că nu crede în ideea de a renunța la fumat treptat, ci a preferat să o facă într-un mod radical și definitiv. Acest demers a fost motivat de multiplele beneficii pe care le-a observat imediat după renunțare și care au consolidat hotărârea sa.

Citește și:

”În urmă cu 15 ani am renunțat la fumat și am făcut-o foarte, foarte ușor. Nu fumam țigări foarte tari, dar fumam destul de mult la vremea respectivă, aproape un pachet pe zi. Cu toate acestea, am reușit să mă las foarte simplu. Într-o zi am hotărât că vreau să mă las și m-am lăsat. Am avut acel pachet de țigări, ultimul pachet, multă vreme așezat udeva foarte, foarte aproape de mine și nu m-am mai atins, de atunci, de țigări. Beneficiile au fost atât de multe și atât de bune, încât am hotărât că e mai bine să renunț definitiv la fumat. Nu cred în povestea că o iau treptat, renunț prima dată la două, trei țigări, nu este cazul”, a spus Gabriela Cristea, pe TikTok.

Cu toate acestea, la începutul acestui an, vedeta TV a fost nevoită să facă față unor probleme de sănătate, care au condus la o scurtă absență de pe micile ecrane. Gabriela Cristea a oferit asigurări fanilor săi că primește îngrijire medicală corespunzătoare și că va reveni în formă în scurt timp.

Citește și:

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital.

Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară…

M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.