Setari Cookie-uri

Dani Oțil, emoționat până la lacrimi de primirea colegilor săi. După o lună de absență, Oțil s-a întors la Neața

După o lună de absență, Dani Oțil a revenit în emisiunea care l-a consacrat, Colegii lui l-au primit cu multă căldură, dar și cu declarații pline de umor. Reacția prezentatorului tv a fost de milioane!

După o absență de o lună de la matinalul "Neatza cu Răzvan și Dani", Dani Oțil s-a întors în platoul emisiunii, iar colegii săi l-au primit cu discursuri amuzante și, totodată, emoționante. Mulți telespectatori și fani ai emisiunii au resimțit absența lui Dani, astfel că revenirea sa a fost sărbătorită cu multă căldură și umor.

Dani Oțil a luat o scurtă pauză de la prezentarea emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" pentru a filma în Malta pentru show-ul "Power Couple România - La bine și la greu", care urmează să fie difuzat la începutul lui 2024. Acest proiect l-a pus la încercare și a recunoscut că a reprezentat o provocare în cariera sa. Cu toate acestea, întoarcerea în cadrul echipei de la "Neatza" a fost întâmpinată cu multă bucurie și emoție.

Citește și:

La revenirea sa, colegii lui Dani Oțil, Răzvan Simion, Radu Bucălae, Cuza și Ramona Olaru, au pregătit discursuri pline de umor.

„Pe-un picior de plai, pe-o gură de șalalai, de când ai plecat, multe n-am schimbat. Băiețelul Laie era Radu Bucălae, a muncit un pic și a căzut rănit, la fotbal un unchi l-a lovit la genunchi, cu Cuza vorbiră și se sfătuiră ca să mi-l insparie pe Radu Darie care are tarte multe și scumpe. Ah, ce tăntălău, am citit prețul din meniul tău. Cuza la asfințit s-a cam încrețit și-a rămas sărac ca alimentat, la primul privit zici că a zugrăvit și a ieșit halal, parcă e spital, s-a îmbrăcat frumos, mai mult de pe jos, s-a apucat subit, de gătit (…) Și acum că ai venit, să știi că mi-ai cam lipsit. În atâția ani, frăție încă din copilărie, nici nu am stat depărtați, nici nu furăm supărați, că la noi nu contează banii, unul e Răzvan și Dani”, a spus Răzvan Simion, care l-a emoționat vizibil pe Dani Oțil.

Citește și:

Ramona Olaru a continuat, menționând că Dani Oțil le-a lipsit tuturor, și a subliniat faptul că nu a venit să îi facă un rost, ci să îl celebreze.

„Noi nu am venit să facem un roast pentru tine, ci să-i părâm pe colegii noștri care au încercat să-ți ia locul prin diverse metode. Începem cu Bucălae care a făcut abuz de cămașa ta piersicuță, a rămas doar gulerul de ea, aveai niște crampoane de fotbal, s-au apucat de fotbal și s-au lăsat după două săptămâni, au venit și certați. Au încercat să facă diverse sporturi, așa cum faci și tu, să-și crească musculatura și uite-i cum arată. Ca să pară puțin câștigători, ți-au luat și cupele din vitrină și-au pus câte una la ei acasă. Ristei îți folosește în fiecare dimineață crema de ochi, dar nu arată nimeni ca tine. Chiar dacă în fiecare dimineață încearcă fiecare dintre cei trei, nu ajung să aibă calmitatea și liniștea ta pe care mi-o dai în fiecare dimineață. Aș vrea să spun că mi-a fost cel mai dor de tine și în fiecare zi am spus cu voce tare la televizor acest lucru”, a spus Ramona Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”, conform Spynews.

Citește și:

Emoționat de primirea colegilor săi de platou, Dani Oțil le-a mulțumit tututor pentru echipa frumoasă pe care o formează de ani buni, în fața micilor ecrane. După aceste momente emoționante, el s-a întors la prezentarea emisiunii, pregătit să continue să aducă zâmbetul pe buzele telespectatorilor.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.